Neler Yeni

Gaming gecesinden ürün alanlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında da belirttiğim gibi yapılan son iki gaming gecesinden ürün alanlara ne kadar sürede kargoları ulaştı ?

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Mesut hamamcı
Cuma aldım biri salı biri perşembe geldi aon gaming gecesinden

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bars80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış Altun
Ben islemci anakart ve ram aldım. Anakartla islemci 2. Gün, ram ise 3. Gün geldi

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
8 mayıs'ta aldım iki ürün. Biri geldi biri hala gelmedi. Eğer acele lazım ise bir kez daha düşünün. Süre çok önemli değil diyorsanız sorun değil.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
o kargo sorunu toplama bilgisayarlarda oluyor orada toplanması sıra gelmesi falan derken o iş uzuyor diğer ürünlerde sorun yok

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Suan virüs oldugu icin kargo suresi uzaması gayet normal pazartesi alıyorsan gelme ihtinali var ama cuma aliyon yasak oluyor hafta içi cok sipariş oluyor sırasıyla gönderiyolar birde uzakta yaşıyorsan suan sakın alma

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında da belirttiğim gibi yapılan son iki gaming gecesinden ürün alanlara ne kadar sürede kargoları ulaştı ?
Kargo süreci pek önemli değil ürün sağlam gelsin şükür et 1 ila 2 hafta içinde kargo süreci başlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Ankara'da ikamet ediyorum, okul ve sınavlarımdan dolayı zaten erken gelmesinin benim için avantajı yok. Güvenilir ve düzgün olması benim için önemli sadece. İnşallah bir sorun olmaz bakalım.

Top Bottom