🔥İndirim GAMİNG GECESİNE YANSIMAYACAK 5070 SİSTEM

gaming gecesi indirimlerinden ayrı bir ürün
yanılıyor olabilirim ama ciddi bir indirim gelmezse gaming gecesi indirimlerinden daha uygun fiyata denkgelebilir bu ürün

bundan da uyguna varsa linkini atarsınız faydalanan olur

bazı sistemlerde her ne kadar giriş anakartımız asus b650m-r ve muadili uygun fiyatlı anakartlar olsun desekte bunun bile altına düşmeye başladık
ben b650m-p ye güncelledim açıkcası aradaki fiyat farkı haddinden fazla ama ben böyle yaptım

soğutucuyu lumos g6 yaptım

ram elbetteki 2x16 yakışır bu tarz sistemlere
şimdiden alma gücü olmayan olabilir başka bir şeyden düşmesin diyerekten 16 da bıraktım 47801 yaptı

bundan 1 ay önce bu fiyata b650m-r li 2x16 lı olarak bu fiyatlara alınabiliyordu bu tarz ürünler

ama malesef bazı ürünlerin fiyatından kaynaklı ürün fiyatları yükseldi

gaming gecesi indiriminde 5070 sistem bekleyen

bu ürünü de incelesin
çeşitli konfigron değişiklikleri ile gaming gecesi ürününü karşılaştırsın
Anakartı daha uygun yapsanız tercih ne olurdu ve kasa değişmeye gerek var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem niye 50k konuda sistemle benzer donanımlar var
Onu bende anlamadım belki de öylesine koydular indirim göstermek için

Yani benzer kalite parçalarla kendimiz toplasak 48k gibi bir fiyat çıkıyor. Pek çok parçayı taksitli alabiliyorsunz 3 veya 6 taksit olarak. Bu sebeple pek de iyi fiyat gibi gelmedi bana.
bazı görüşlere karşıt görüş belirtirken sanki o sistemi çok savunuyor gibi görünüyorum ama aslında öyle bir durum yok

ama şunu da gözden kaçırıyoruz bazen

bu ürünlerin bir çoğu fiyat performans kralı adı ile çıkarılan özel anlaşmalı youtuber ürünleri değil
(attığım ürün evet youtuber anlaşmalı ama fiyat performans kralı iddaası yok)

burada şunu da düşünmek lazım

1 herkes tek tek toplamayı biliyor mu
evet aslında çok basit hayatında bir kere bile toplamayan biri istese youtube dan izleyerek tek tek toplayabilir
ama illaki bulaşmak istemeyen de var

o zaman burada tek tek toplarken oluşturduğunuz sisteme 1000 tl filan toplatma maliyeti de koyun

kendisi toplayabilenler bu hazır sistemden çok çok daha ucuza topluyorsa onlara hiç bir sözüm olmadığını söyleyeyim

şimdi

en ucuz 7500f 5800 tl
kule tipi 1200 tl
en ucuz a620 anakart 3000 tl
1 tb m2 gen4 ssd 2700 tl
16 gb ram 2800 tl
en ucuz 5070 28000 tl
750w en ucuz kasa 4000 tl
47500 hadi benim gözümden kaçtı 47000 hadi dip bucak baktık 46000

şimdi geçmişten alıştığımız fiyat performans kralı iddaasına yakışan bir fiyat farkı olmayabilir ama

ben bu işlerden anlamam
tek tek alıp toplayamam diyen biri için de kabul edilebilir fiyat

bazı görüşlere karşıt görüş belirtirken sanki o sistemi çok savunuyor gibi görünüyorum ama aslında öyle bir durum yok

ama şunu da gözden kaçırıyoruz bazen

bu ürünlerin bir çoğu fiyat performans kralı adı ile çıkarılan özel anlaşmalı youtuber ürünleri değil
(attığım ürün evet youtuber anlaşmalı ama fiyat performans kralı iddaası yok)

burada şunu da düşünmek lazım

1 herkes tek tek toplamayı biliyor mu
evet aslında çok basit hayatında bir kere bile toplamayan biri istese youtube dan izleyerek tek tek toplayabilir
ama illaki bulaşmak istemeyen de var

o zaman burada tek tek toplarken oluşturduğunuz sisteme 1000 tl filan toplatma maliyeti de koyun

kendisi toplayabilenler bu hazır sistemden çok çok daha ucuza topluyorsa onlara hiç bir sözüm olmadığını söyleyeyim

şimdi

en ucuz 7500f 5800 tl
kule tipi 1200 tl
en ucuz a620 anakart 3000 tl
1 tb m2 gen4 ssd 2700 tl
16 gb ram 2800 tl
en ucuz 5070 28000 tl
750w en ucuz kasa 4000 tl
47500 hadi benim gözümden kaçtı 47000 hadi dip bucak baktık 46000

şimdi geçmişten alıştığımız fiyat performans kralı iddaasına yakışan bir fiyat farkı olmayabilir ama

ben bu işlerden anlamam
tek tek alıp toplayamam diyen biri için de kabul edilebilir fiyat
hocam dediğin parçalar 2 ay içerisinde toplamak isteseydim şu fiyat çıkıyordu bana;
7500f = 5300tl sıfır
çift kule çift fan kule tipi = 1.3k
a620 anakart = 2.550tl civarıydı
1tb m.2 ssd = 2k veya 2050tl di = orta kalite
16gb ram = 2k veya 2100tl civariydi yine
rtx5070 = 27k = banka cashback ile 26kdi sanırım
750 kasa psu ise yine 3300 - 3500 civarı
bu parçalar 2 ay sürede gözlemlediklerim.

hocam dediğin parçalar 2 ay içerisinde toplamak isteseydim şu fiyat çıkıyordu bana;
7500f = 5300tl sıfır
çift kule çift fan kule tipi = 1.3k
a620 anakart = 2.550tl civarıydı
1tb m.2 ssd = 2k veya 2050tl di = orta kalite
16gb ram = 2k veya 2100tl civariydi yine
rtx5070 = 27k = banka cashback ile 26kdi sanırım
750 kasa psu ise yine 3300 - 3500 civarı
bu parçalar 2 ay sürede gözlemlediklerim.
Ben de bunu demek istemiştim. Bu sistemler sadece toplamayı bilmeyenler için mantıklı veya uğraşmak istemeyenler için, yoksa fiyat avantajı yok hatta adamlar bütün parçaları toplu almana rağmen daha pahalı satıyorlar ve taksit de yapmıyorlar. Parça parça alsan 6 taksit alıp aldığından da ucuza getiriyorsun. Şu hazır sistemlere peşin fiyatına 3-6 taksit koysalar dicek hiç lafım yok.

Ben de bunu demek istemiştim. Bu sistemler sadece toplamayı bilmeyenler için mantıklı veya uğraşmak istemeyenler için, yoksa fiyat avantajı yok hatta adamlar bütün parçaları toplu almana rağmen daha pahalı satıyorlar ve taksit de yapmıyorlar. Parça parça alsan 6 taksit alıp aldığından da ucuza getiriyorsun. Şu hazır sistemlere peşin fiyatına 3-6 taksit koysalar dicek hiç lafım yok.
Dediğim parçalar, en az 3 ila 9 taksit arasında taksitlendirme imkânı sunan platformlardandı.
Ayrıca bu fiyatlara banka puanları ve e-ticaret sitelerinin kuponlarını dahil etmedim; onları da eklediğinde, hazır sistemlerden bir tık daha kaliteli bir sistemi daha düşük fiyata toplarsın. Hatta anakartın B650 bile olabilir.

şu an açılan 3 5070 li sisteme göre bu daha iyi sanırsam

Hocam bu sistem alınır mı? Özelleştirmelerle daha iyi donanım sunan başka bir sistem var mıdır?

Ben aldım anakart soğutucu özelleştirme yaparak
Anakartı ne yaptın?Özelleştirmede bulunan b serisi anakartlar çok kötü,2 m2ssd slotları bile yok.Ben olsam A620m-hdv yapardım,en azından 2 m2ssd slotu var.Bundan bağımsız olarak Kasım ayına özel bundan daha iyi sistemler çıkabilir,beklemekte fayda var.

Anakartı ne yaptın?Özelleştirmede bulunan b serisi anakartlar çok kötü,2 m2ssd slotları bile yok.Ben olsam A620m-hdv yapardım,en azından 2 m2ssd slotu var.Bundan bağımsız olarak Kasım ayına özel bundan daha iyi sistemler çıkabilir,beklemekte fayda var.
a620m-e yaptım başlangıç için yeter dedim monitör klavye mouse bütçe ayırmam lazımdı. Daha fazla beklemek istemedim açıkçası bazen kısa tutmak daha iyi.

soğutucu da ciddi hata yapmışsın. fz6 pro kesinlikle ara fark değerdi. zira lumos g6 dip fiyat 800tl di fz6 dediğim dip fiyat 1.3k satıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldıysan incehesap ara , ara fark öde fz6 pro al

edit: seçip almış olduğun anakart, bana pahalı geldi. harici alıp takmak mantıklı geldi.
fz6 pro gözükmüyor şuan, ne seçilir? anakart hdv yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,219
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri