Hiç bir faydası olmaz. Elinizde iade edilebilir servis raporu olmadığı sürece firma isterse her türlü sizi suistimal edebilir. Benden söylemesi.Siparisi verdim yinede tesekkurler iade etmeden arayip soylerim yollayin iade aliriz dediklerinde ses kayitlarini alirim delil olarak bi sorun cikartirlarsa ama umarim birsey olmaz
Bende gaminggen den aldım sistemimi kargo hasarlı gelirse sakın kargoyu alma ve tutanak tuttur aldıktan sonra iade etmiyorlar bana ilk geldiğinde kargo kutusu hasarliydi kargoyu acmasini istedim kargocu dan açtı kasa hasarliydi teslim almadık 5-6 günde yenisini yolladılar 2 aydır sıkıntısız kullaniyorumSiparisi verdim yinede tesekkurler iade etmeden arayip soylerim yollayin iade aliriz dediklerinde ses kayitlarini alirim delil olarak bi sorun cikartirlarsa ama umarim birsey olmaz
O raporu nasil alabilirimHiç bir faydası olmaz. Elinizde iade edilebilir servis raporu olmadığı sürece firma isterse her türlü sizi suistimal edebilir. Benden söylemesi.
Normalde calisiyorum ama kargo gelecegi gun evde olucam dedigin gibi yapacam ama kargoyu acinca kasada sikinti yok diyelim kargocu gitti ekran kartini taktim arizali parca cikarsa ne olucak ?Bende gaminggen den aldım sistemimi kargo hasarlı gelirse sakın kargoyu alma ve tutanak tuttur aldıktan sonra iade etmiyorlar bana ilk geldiğinde kargo kutusu hasarliydi kargoyu acmasini istedim kargocu dan açtı kasa hasarliydi teslim almadık 5-6 günde yenisini yolladılar 2 aydır sıkıntısız kullaniyorum
Değişim yapacaklarını söylüyorlar ama bana cayabilirler gibi geliyor onlara sorup ses kaydı almanı öneririm şükür bende öyle bir şey olmadı sizde de olmaz umarımNormalde calisiyorum ama kargo gelecegi gun evde olucam dedigin gibi yapacam ama kargoyu acinca kasada sikinti yok diyelim kargocu gitti ekran kartini taktim arizali parca cikarsa ne olucak ?