Neler Yeni

Gaming gen de 14 gun icerisinde kosulsuz iade var mi ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Geming gen de 14 gun icerisinde kosulsuz iade var mi ?

GrandSirr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Uğur Atabey
Bütün "şirket" diyebileceğin kurumlarda var.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkurler

Onurkotlutok05

80+ Gold
Nereden ürün aldıysan 14 gün içersinde koşulsuz iade hakkın var

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Teorik olarak var ama pratikte yok. 14 içinde iade elektronik ürünlerde eğer kargoyu teslim almamışsanız geçerlidir. Kargoyu teslim aldıysanız bu hakkınızı kullanmak için yetkili servisten iade edilebilir raporu alman gerekir. Eğer bu raporu almadan gönderirsen kötü niyetli firmalar iadeni red edebilir. Hatta tekrar iade etmesin diye sağlam gönderdiğin ürünü parçalayarak iadeyi red edip servisten rapor alınamayacak hale getirip kargo firmasının üzerine atabilir. Sonuç olarak evet böyle bir hakkın yasal olarak var ama pratikte başın çok ağrır. Gaminggene ne kadar güvene biliriz diyorsan ? Bence cevabı burda https://www.sikayetvar.com/gaminggentr

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siparisi verdim yinede tesekkurler iade etmeden arayip soylerim yollayin iade aliriz dediklerinde ses kayitlarini alirim delil olarak bi sorun cikartirlarsa ama umarim birsey olmaz

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Siparisi verdim yinede tesekkurler iade etmeden arayip soylerim yollayin iade aliriz dediklerinde ses kayitlarini alirim delil olarak bi sorun cikartirlarsa ama umarim birsey olmaz
Hiç bir faydası olmaz. Elinizde iade edilebilir servis raporu olmadığı sürece firma isterse her türlü sizi suistimal edebilir. Benden söylemesi.

ktsrsq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan Aksoy
Bende gaminggen den aldım sistemimi kargo hasarlı gelirse sakın kargoyu alma ve tutanak tuttur aldıktan sonra iade etmiyorlar bana ilk geldiğinde kargo kutusu hasarliydi kargoyu acmasini istedim kargocu dan açtı kasa hasarliydi teslim almadık 5-6 günde yenisini yolladılar 2 aydır sıkıntısız kullaniyorum

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Hiç bir faydası olmaz. Elinizde iade edilebilir servis raporu olmadığı sürece firma isterse her türlü sizi suistimal edebilir. Benden söylemesi.
O raporu nasil alabilirim

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
Bende gaminggen den aldım sistemimi kargo hasarlı gelirse sakın kargoyu alma ve tutanak tuttur aldıktan sonra iade etmiyorlar bana ilk geldiğinde kargo kutusu hasarliydi kargoyu acmasini istedim kargocu dan açtı kasa hasarliydi teslim almadık 5-6 günde yenisini yolladılar 2 aydır sıkıntısız kullaniyorum
Normalde calisiyorum ama kargo gelecegi gun evde olucam dedigin gibi yapacam ama kargoyu acinca kasada sikinti yok diyelim kargocu gitti ekran kartini taktim arizali parca cikarsa ne olucak ?

ktsrsq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan Aksoy
Normalde calisiyorum ama kargo gelecegi gun evde olucam dedigin gibi yapacam ama kargoyu acinca kasada sikinti yok diyelim kargocu gitti ekran kartini taktim arizali parca cikarsa ne olucak ?
Değişim yapacaklarını söylüyorlar ama bana cayabilirler gibi geliyor onlara sorup ses kaydı almanı öneririm şükür bende öyle bir şey olmadı sizde de olmaz umarım

Top Bottom