Filozof Balina
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
Gün geçmiyor ki bir rezillik daha yaşanmasın, Pazartesi indirime girerse alırım diyordum hiç bulaşmasak mı acaba@Filozof Balina allah bizi korumuş.
Gün geçmiyor ki bir rezillik daha yaşanmasın, Pazartesi indirime girerse alırım diyordum hiç bulaşmasak mı acaba@Filozof Balina allah bizi korumuş.
vatan atacak golü uzak dur bu sitedenGün geçmiyor ki bir rezillik daha yaşanmasın, Pazartesi indirime girerse alırım diyordum hiç bulaşmasak mı acaba
Hocam para iadesinde sorun olduğunu düşünmüyorum ama heves edip sistem alıyorsun ya senden habersiz iade ediyorlar ya da arayıp fazladan para istiyorlar kurumsal bir firmanın yapmaması gereken şeyler.Gaming genden hiçbir sorun yaşamadan sipariş veren tek ben miyim pcler de sıkıntı çıktı 2kere de iade ettim ekran kartı kaldım hep arkasında durup destek oldular.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçmiş olsun hocam, para iadeniz oldu mu?
hayır öyle bir şey olmadı şuan ne dönüyor bilmiyorum ama pazartesi öğrenecemGaming genden hiçbir sorun yaşamadan sipariş veren tek ben miyim pcler de sıkıntı çıktı 2kere de iade ettim ekran kartı kaldım hep arkasında durup destek oldular.
Geçmiş olsun hocam, para iadeniz oldu mu?
para iadesi olmadı fazladan para da isteyemezler öyle birsey olamazHocam para iadesinde sorun olduğunu düşünmüyorum ama heves edip sistem alıyorsun ya senden habersiz iade ediyorlar ya da arayıp fazladan para istiyorlar kurumsal bir firmanın yapmaması gereken şeyler.
Arada olur hocam parçanın stoğu bitmiştir vs.vs ara öğren verirler paranıhayır öyle bir şey olmadı şuan ne dönüyor bilmiyorum ama pazartesi öğrenecem
para iadesi olmadı fazladan para da isteyemezler öyle birsey olamaz
Arkadaşa iade etmişler de sizin durum daha da skandalmış umarım paranızı geri alabilirsinizhayır öyle bir şey olmadı şuan ne dönüyor bilmiyorum ama pazartesi öğrenecem
para iadesi olmadı fazladan para da isteyemezler öyle birsey olamaz
derdim para değil sistemi getirseler iyi olurArkadaşa iade etmişler de sizin durum daha da skandalmış umarım paranızı geri alabilirsiniz