KaptanMC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 623
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Hocam THH başvurun başvururken ürününüzü bilerek yollamamaları ve yollamama sebebi hakkında yalan söylediklerini ve bunu 2 defa yaptıklarını ve bu yüzden hem indirimleri kaçırdığınızı hemde genel olarak diğer sitelerde dahil olmak üzere bilgisayarlara 1-2 gün önce 1-2K civarında zam geldiğini ve onların Yalan söylemesi ve seni kandırması yüzünden Zamdan önce PC alamadığını yani onların yalanları yüzünden Zamdan etkilendiğini bu yüzden ya ürününü aynı fiyattan yolalamalarını yada pc'lere 1-2k Zam geldiği için yeni PC alman için 1-2K'lık zararının karşılanmasını talep ettiğini belirt vs.Merhabalar, daha önce gaming gen üzerinden phocası gg9 sistemini almıştım durduk yere ürünü iptal ettiler sorduğumda ise Kargo aracı bozuldu diye yalan söylediler ürün mağazaya geri gidiyo demişlerdi. Kargo şirketini aradığımda ise böyle bir şey yok satıcı ürünü iptal etti dedi.
Konu Linki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/gaming-gen-siparisimi-iade-etti-yardim-lazim.1023096/
30 Kasımda tekrardan gaming gen üzerinden pchocası gg9 sistemini sipariş verdim ve dün mail geldi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aradan 4 gün geçti ve kargoya verilmesini bekliyordum biraz heyecanlıydım bu maili görünce yıkılmıştım. Gaming Gen müşteri hizmetlerini aradığımda banka şüpheli işlemden iptal etti dediler bankayı aradığımda ise böyle bir şey yok satın aldığınız site yalan söylemiş dediler. Bir önceki durumda da aynı bu yalanı söylemişlerdi. Ne yapmaya çalıştıkları hakkında fikri olan var mı ?