Neler Yeni

Yardım Gaming Gen Yine Sorun Yaşadım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhabalar, daha önce gaming gen üzerinden phocası gg9 sistemini almıştım durduk yere ürünü iptal ettiler sorduğumda ise Kargo aracı bozuldu diye yalan söylediler ürün mağazaya geri gidiyo demişlerdi. Kargo şirketini aradığımda ise böyle bir şey yok satıcı ürünü iptal etti dedi.

Konu Linki: https://forum.donanimarsivi.com/konu/gaming-gen-siparisimi-iade-etti-yardim-lazim.1023096/

30 Kasımda tekrardan gaming gen üzerinden pchocası gg9 sistemini sipariş verdim ve dün mail geldi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Aradan 4 gün geçti ve kargoya verilmesini bekliyordum biraz heyecanlıydım bu maili görünce yıkılmıştım. Gaming Gen müşteri hizmetlerini aradığımda banka şüpheli işlemden iptal etti dediler bankayı aradığımda ise böyle bir şey yok satın aldığınız site yalan söylemiş dediler. Bir önceki durumda da aynı bu yalanı söylemişlerdi. Ne yapmaya çalıştıkları hakkında fikri olan var mı ?
Hocam THH başvurun başvururken ürününüzü bilerek yollamamaları ve yollamama sebebi hakkında yalan söylediklerini ve bunu 2 defa yaptıklarını ve bu yüzden hem indirimleri kaçırdığınızı hemde genel olarak diğer sitelerde dahil olmak üzere bilgisayarlara 1-2 gün önce 1-2K civarında zam geldiğini ve onların Yalan söylemesi ve seni kandırması yüzünden Zamdan önce PC alamadığını yani onların yalanları yüzünden Zamdan etkilendiğini bu yüzden ya ürününü aynı fiyattan yolalamalarını yada pc'lere 1-2k Zam geldiği için yeni PC alman için 1-2K'lık zararının karşılanmasını talep ettiğini belirt vs.

boldenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
Hocam THH başvurun başvururken ürününüzü bilerek yollamamaları ve yollamama sebebi hakkında yalan söylediklerini ve bunu 2 defa yaptıklarını ve bu yüzden hem indirimleri kaçırdığınızı hemde genel olarak diğer sitelerde dahil olmak üzere bilgisayarlara 1-2 gün önce 1-2K civarında zam geldiğini ve onların Yalan söylemesi ve seni kandırması yüzünden Zamdan önce PC alamadığını yani onların yalanları yüzünden Zamdan etkilendiğini bu yüzden ya ürününü aynı fiyattan yolalamalarını yada pc'lere 1-2k Zam geldiği için yeni PC alman için 1-2K'lık zararının karşılanmasını talep ettiğini belirt vs.
İnternet üzerinden başvuru yapabiliyor muyum

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
bende senin gibi düşünmeye başladım yanlışlıkla küfür mü ettim diye sorgulamaya başlıyorum 2. kez üst üste aynı durumu yaşamak normal değil çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

paramı vermediler daha 11.11 indirimlerini de bunlar yüzünden kaçırmıştım paramı vermedikleri için
geç gönderiyorlar parayı zaten düzgün sistem yok yine ortada kaldık
Mesaj otomatik birleştirildi:

sitenin sağlam olduğunu biliyorum ama bazen çok saçma şeyler yapıyolar çözemedim az önce tekrar müşteri hizmetleriyle görüştüm ve hala bankaya iftira atıyorlar :)
Banka ile alakalı bir durum paranın hesaba yatması biraz zaman alır ama yaşadığın büyük bir talihsizlik.

boldenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
Banka ile alakalı bir durum paranın hesaba yatması biraz zaman alır ama yaşadığın büyük bir talihsizlik.
banka ile ne alakası var zaten şüpheli işlem olsa banka direkt olarak hesaplarıma bloke koyar gaming iftira atıyor az önce kendilerini aradım ve şikayet edeceğimi söyledim yüzüme kapattılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Yuzarsef

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
banka ile ne alakası var zaten şüpheli işlem olsa banka direkt olarak hesaplarıma bloke koyar gaming iftira atıyor az önce kendilerini aradım ve şikayet edeceğimi söyledim yüzüme kapattılar
Ben mi yanlış anladım ? "Bu arada 11.11 indirimini bu durum yüzünden kaçırdım 1 hafta para iadesini beklerken" bunu ithafen söylemiştim. Para iadesi hemen hesaba yatan bir şey değildir.

boldenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
Ben mi yanlış anladım ? "Bu arada 11.11 indirimini bu durum yüzünden kaçırdım 1 hafta para iadesini beklerken" bunu ithafen söylemiştim. Para iadesi hemen hesaba yatan bir şey değildir.
ilk önce kargo arabası bozuk dediler kargo şirketini aradım satıcı iptal etti dediler tekrar gaming geni aradığımda banka şüpheli işlemden iptal etti dediler her aradığımfa farklı yalan

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Erdem
ilk önce kargo arabası bozuk dediler kargo şirketini aradım satıcı iptal etti dediler tekrar gaming geni aradığımda banka şüpheli işlemden iptal etti dediler her aradığımfa farklı yalan
Anladım, yok dostum firma ile alakalı yani ben hiç sorun yaşamadım ama bazen kurumsallıktan uzak davranışlarda bulunuyorlar. Sen en iyisi bir daha bu firmayı kullanma.

Top Bottom