Neler Yeni

Gaming gen tr iade şartları soru

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Gaming gen tr den sistem alacağım 14 gün koşulsuz iade var ama hijyen politikası mı ne öyle bişey iadeyi engelliyormuş bide bazen şey diyolar kişiye özel yapıldığı için iade alamayız bu şumu mesela sistem alırken 500gb vardı onu 1tb seçeneğini seçtim bumu yardım ederseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılınabilirliğinin bozulmamış olması gerekir.
Başka bir müşteriye satılamayacak durumda olan ürünlerin iadesi maalesef kabul edilmez. Yazıyor kendi sitelerinde hijyen politikası bumu?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
baba merhaba
Sence gaming gen tr den cihaz almalımıyım vatan gibi mağazalarda hem stok yok hemde çok pahalı genelde zaten garanti ne derse o oluyor asus rog laptopum 3. Ayda bozulmuştu garanti değişim iade belgesi verdi vatan da iade etti sence güvenilir mi??

Geçmişte Samsung yüzünden sürekli thh ile uğraştım 7 8 ay sürdü 8 bin lira zarar ettim
vatanpc ile web alışverişlerimde bügüne kadar; alakalı bi sorun yaşamadım. hem satış öncesi hem satış sonrası.

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
vatanpc ile web alışverişlerimde bügüne kadar; alakalı bi sorun yaşamadım. hem satış öncesi hem satış sonrası.
Satış öncesi iyiydi de satış sonrası mağdur ettiler ticari karttan almıştım dedilerki 30 gün içinde iade edilebilir ticari kartta değişim de olmaz Asus u aradık öyle bir şey yapamazlar dedi vatan genel merkezi aradık o da aynısını söyledi çalışanlar bilmiyormuş bilmeyen çalışan kafasından kanun mu uydurur

Sence ne yapayım önümüzdeki hafta alıcam acil biraz önerirmisin gaming gen tr yi değişim konusu sanki biraz garantiyle ilgili gibi markaya mail Aticam kafamda soru işareti kalmayınca alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom