Neler Yeni

GAMING GEN HAKKINDA FAZLA ŞİKAYET

Faker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Kunt
Selamlar dostlar, Gaming gen sitesinden sistem siparişi vermeyi düşünüyordum fakat bu siteyle alakalı son zamanlarda çok fazla şikayet görmeye başladım. Bu siteden sistem veya herhangi bir ürün alıp memnun olan yok mu? Sonuçta herkes her markayla benzer sıkıntılar yaşayabilir ama genel bir memnuniyetsizlik varsa kararımı gözden geçireceğim. Buna ek olarak konudan bağımsız ama R5 5600 ve 6700 XT'li sistem 1080P'de darboğaz yapar mı?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,350
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Selamlar dostlar, Gaming gen sitesinden sistem siparişi vermeyi düşünüyordum fakat bu siteyle alakalı son zamanlarda çok fazla şikayet görmeye başladım. Bu siteden sistem veya herhangi bir ürün alıp memnun olan yok mu? Sonuçta herkes her markayla benzer sıkıntılar yaşayabilir ama genel bir memnuniyetsizlik varsa kararımı gözden geçireceğim. Buna ek olarak konudan bağımsız ama R5 5600 ve 6700 XT'li sistem 1080P'de darboğaz yapar mı?
1080p de darboğaz olmaz sistem konusunu bilmem ama arkadaşım benim için mouse sipariş etmişti (doğum günü hediyesi olarak) sıkıntısız gelmişti

Stayy

80+
Asus monitör aldım ölü pixel çıkmadı logitech kulaklık aldım garantisinde sıkıntılar çıktı sonra dert etmedim kullanmaya devam

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
Her firma gibi gaminggen de müşteri memnuniyeti zirve olan bir firma değil. Benimde devam eden thh sürecim var mesela. Risk her firmada var tabi. 5600 ve 6700xt darboğaz yapmaz. Güzel performans verir.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşım 35k fiyat sistem aldı 2. Gün sistem geldi kargo konusunda muhteşem

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
Asus monitör aldım ölü pixel çıkmadı logitech kulaklık aldım garantisinde sıkıntılar çıktı sonra dert etmedim kullanmaya devam
bende 4 ay önce aldım aynı sistemi 4 iş günü içinde gelmisti

COMMANDERR

80+ Bronze
Ben daha önce sistem aldım sıkıntı yaşamadım.
Aynı sistemi 5600 yapıp biraz önce sipariş verdim

Faker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Kunt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar biriktiği için tek tek alıntılamıyorum hepinize teşekkürler 🙏

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
5600 ve 6700xt kullanmış biri olarak konuşuyorum 1080p de darboğaz oluyor her oyunda olmaz ama işlemcin genel olarak zorlanacak hem ekran kartı hem işlemci kullanan bf5 gibi oyunlarda çok fazla drop oluyor

Faker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Kunt
5600 ve 6700xt kullanmış biri olarak konuşuyorum 1080p de darboğaz oluyor her oyunda olmaz ama işlemcin genel olarak zorlanacak hem ekran kartı hem işlemci kullanan bf5 gibi oyunlarda çok fazla drop oluyor
Herkesten olmaz yanıtı alınca sipariş verecektim şimdi kafam iyice karıştı 😅 Monitörüm FreeSync destekli olduğu için ve bütçem 20K olduğu için alabileceğim en iyi ekran kartı 6700 XT. Sırf darboğaz yapmasın diye düşüğünü mü alayım? Ya da işlemciyi 5600X yapıp SSD'yi 500 GB alsam kurtarır mı?

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Herkesten olmaz yanıtı alınca sipariş verecektim şimdi kafam iyice karıştı 😅 Monitörüm FreeSync destekli olduğu için ve bütçem 20K olduğu için alabileceğim en iyi ekran kartı 6700 XT. Sırf darboğaz yapmasın diye düşüğünü mü alayım? Ya da işlemciyi 5600X yapıp SSD'yi 500 GB alsam kurtarır mı?
kullanan insanlara sor arkadaşımada aldık yakın zamanda ondada drop sorunları oluyordu 2k monitör aldık düzeldi

Faker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Kunt
Ben daha önce sistem aldım sıkıntı yaşamadım.
Aynı sistemi 5600 yapıp biraz önce sipariş verdim
Dostum okudun mu bilmiyorum aynı sistemi 1080P'de kullanan arkadaş darboğaz olduğunu söylüyor. Eğer 2K monitör alma şansın yok siparişi iptal et.

Top Bottom