ekran kartı dışındaki herşeyi montajlıyorlar diye biliyorum2 gün önce gaming gen tr'den hazır sistem aldım özelleştirerek sıvı soğutma seçtim sıvı soğutmaları montajlayarakmı gönderiyorlar?
Ben sıvı 360 mm soğutma için söylemiştim onun takılı halde gelmesi lazım hava soğutma zaten olmaz demonte olarak gelmesi lazımHazır sistemlerde deniyorlardir mutlaka ama ekran karti ve hava soğutmayı demonte gondermeleri normal. Cok agirlar çünkü.
Sıvı sogutma takmak da o kadar zor değil. En fazla 15-20 dk bilemedin yarım saatini alir.
Yardimci olurum
Ben de diyorum ki o kadar kafanıza takılacak bir konu değil. Siz de takabilirsiniz diyorum. Bizler de yardımcı olur.Ben sıvı 360 mm soğutma için söylemiştim onun takılı halde gelmesi lazım hava soğutma zaten olmaz demonte olarak gelmesi lazım
hocam bugün geldi montajlı geliyormuş öğrenmiş olduk@jeseix hocam böyle montajsız gönderiyorlarsa sıkıntı peki başka önerebileceğin site varmı : itopya ,teblion,gamegaraj,incehesap vesaire hangisi daha iyidir gerek kablolama gerek montaj konusunda bende hazır sistem alacağım yüksek bütçeli fakat rezillik yaşamayalım boş vaktimde yok malesef
Hocam peki nasıl geliyor sistem kablolaması bios güncellemesi vesaire nasıl Windows 11 yüklü bir şekildemi geliyorhocam bugün geldi montajlı geliyormuş öğrenmiş olduk
bios sürümü son sürüm degil 3 ay öncesinin sürümü windows 11 yüklü tüm testler yapılmış geliyor kablolama genel olarak güzel ben pro kablolama seçeneğini seçtim standart nasıl bilmiyorumHocam peki nasıl geliyor sistem kablolaması bios güncellemesi vesaire nasıl Windows 11 yüklü bir şekildemi geliyor
Teşekkürler tüm sorular kalktı kafamdan bende alacağım gamingen den hazır sistem yakındabios sürümü son sürüm degil 3 ay öncesinin sürümü windows 11 yüklü tüm testler yapılmış geliyor kablolama genel olarak güzel ben pro kablolama seçeneğini seçtim standart nasıl bilmiyorum