Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,369
Gaming gen ücreti iade ettik diyor, Garanti BBVA ise ücret iadesi yapılmamış diyor. Ne yapacağım şimdi?
Mail olarak bankaya iletmen için bir referans numarası verdilerse onu ilet bankaya. Ben de hepsiburada da öyle oldu aradım görünmüyor iade dedi kodu söyledim hallettiler hemenGaming gen ücreti iade ettik diyor, Garanti ise ücret iadesi yapılmamış diyor. Ne yapacağım şimdi?
Herhangi bir şey iletmediler. İptal ettim, o kadar. Sitelerinde iade edildi olarak gözüküyor.Mail olarak bankaya iletmen için bir referans numarası verdilerse onu ilet bankaya. Ben de hepsiburada da öyle oldu aradım görünmüyor iade dedi kodu söyledim hallettiler hemen
7 iş gününü bulabilir hesabına yansıması.Herhangi bir şey iletmediler. İptal ettim, o kadar. Sitelerinde iade edildi olarak gözüküyor.
Dostum sorun hesaba yansıması değil. Önce bankaya iade edecekler, banka da kartıma yansıtacak parayı.7 iş gününü bulabilir hesabına yansıması.
Provizyondayken iade edildiyse -+ olarak ekstrene yansımamış olabilir. İşlem (-) bakiye olarak görünüyorsa, gaming.gen ile iletişime geç sana referans numarası verirlerGaming gen ücreti iade ettik diyor, Garanti BBVA ise ücret iadesi yapılmamış diyor. Ne yapacağım şimdi?
Yani bir sorun olacağını sanmam genelde bankalardan kaynaklı oluyor bu durumlar. Ama mailinizi kontrol edin gelen kutusu değilde diğer mesajlar olarak gelmiş olabilir. Hiç olmadı arayıp referans numarası isteyin hallolur.Dostum sorun hesaba yansıması değil. Önce bankaya iade edecekler, banka da kartıma yansıtacak parayı.
Adamlar bankaya parayı iade etmemişler ki onlar benim hesabıma yansıtsınlar.
Mail gelmiş ama sipariş numarası yazıyor sadece. Referans yok.Ama mailinizi kontrol edin gelen kutusu değilde diğer mesajlar olarak gelmiş olabilir. Hiç olmadı arayıp referans numarası isteyin hallolur.