Gaming gen iade edildi diyor, Garanti iade edilmedi diyor

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Gaming gen ücreti iade ettik diyor, Garanti BBVA ise ücret iadesi yapılmamış diyor. Ne yapacağım şimdi?

Gaming gen ücreti iade ettik diyor, Garanti ise ücret iadesi yapılmamış diyor. Ne yapacağım şimdi?
Mail olarak bankaya iletmen için bir referans numarası verdilerse onu ilet bankaya. Ben de hepsiburada da öyle oldu aradım görünmüyor iade dedi kodu söyledim hallettiler hemen

Mail olarak bankaya iletmen için bir referans numarası verdilerse onu ilet bankaya. Ben de hepsiburada da öyle oldu aradım görünmüyor iade dedi kodu söyledim hallettiler hemen
Herhangi bir şey iletmediler. İptal ettim, o kadar. Sitelerinde iade edildi olarak gözüküyor.

Dostum sorun hesaba yansıması değil. Önce bankaya iade edecekler, banka da kartıma yansıtacak parayı.
Adamlar bankaya parayı iade etmemişler ki onlar benim hesabıma yansıtsınlar.
Yani bir sorun olacağını sanmam genelde bankalardan kaynaklı oluyor bu durumlar. Ama mailinizi kontrol edin gelen kutusu değilde diğer mesajlar olarak gelmiş olabilir. Hiç olmadı arayıp referans numarası isteyin hallolur.

Hocam Türkiye'de en geç ne zamansa o zamana kadar bekler. Amazon'dan 9300 TL'ye kart aldım sonra iptal ettim 5 dakikada hesabıma geçti.

Bu Olay Firmaların Sorumsuzlugundan Oluyor 7 İş Günü İçinde Paran Gelicektir Ve Büyük İhtimalle Son Güne Kadar Bekletirler.

Bankaya Para Aktarıldıysa Bir Kaç Gün İçinde Hesabına Geçer.

yanlış yere yazdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,574
Üyeler
173,683
Son üye
Shewky
Geri