Neler Yeni

Yardım Gaming gen para iadesi yapar mı sizce ?

Krmm

80+ Bronze
Beyler 14 günlük iade hakkım dolmadı daha. Klavyeyi yarın gaming gene gönderecem. İqunix ez63 almıştım. Yazılımsal olarak yaşadığım birçok sorunu bir kağıda yazıp kutusunun içine koydum. Ürün tertemiz. Teknik servise gidecekmiş ve 14 gün içinde onlar karar verecekmiş. Sizce para iadesi yaparlar mı ?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
ömer faruk
Ne gibi sorunlar yaşadın ben de almayı düşünüyordum

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne gibi sorunlar yaşadın ben de almayı düşünüyordum
Yazılımı leş sakın alayim deme. Ara sıra bütün ayarlar kendi kendine resetleniyor. Bir de tuş hassasiyeti yaptıktan sonra bazı tuşlar o hassasiyette çalışmıyor. Fabrika ayarlarına döndürünce düzeliyor sonra tekrar bozuluyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,857
İsim
Kerem Çavuş
d tuşu çalışmayan m1w gönderdim değişim talep etmiştim, kağıda bakmaya tenezzül bile etmemişler , klavyede sorun olmadığını ve buna dair video çektiklerini yazzmışlar , klavye geldi ve hiç çalışmıyor pzt ben de tekrar göndereceğim , o yüzden bu yeni markalarda iade almıyo olabilirler

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
ömer faruk
İlginç bayadır takip ediyodum bu kadar kaotik bi sorun yaşayan kimseyi görmemiştim belki sorun senin klavyene özeldir sadece değişim neden istemiyorsun

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
d tuşu çalışmayan m1w gönderdim değişim talep etmiştim, kağıda bakmaya tenezzül bile etmemişler , klavyede sorun olmadığını ve buna dair video çektiklerini yazzmışlar , klavye geldi ve hiç çalışmıyor pzt ben de tekrar göndereceğim , o yüzden bu yeni markalarda iade almıyo olabilirler
hocam 14 günü geçmiş miydi sizinki ?

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Musa Topçu
hocam yazılımdan almıyorlar
Inca nın fare yazılımı rezaletti iade almadılar

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm