- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,579
geneli böyle, vatan almadı. bahane olarak kabul etmiyorGaming gen mi almadı hocam ?
geneli böyle, vatan almadı. bahane olarak kabul etmiyorGaming gen mi almadı hocam ?
Yarın gönderip şansımı deneyecem. Sizce ne yapmalıyım hocam ? Klavyede ara sıra ayarlar resetleniyor ve bütün ayarlarım gidiyor. Ayrıca tuş basım hassasiyetini 0.1 ayarlıyorum bazı tuşlar sonradan 0.1'de çalışmıyor kafasına göre. Bu durumu kağıda iyice anlatarak yazdım. Onlar muhtemelen orada test ederken farkedemeyecekler. Çünkü sürekli olmuyor ara sıra bir şey tetikleniyor ve oluyor sebebini bulamadım.geneli böyle, vatan almadı. bahane olarak kabul etmiyor
siz deneyin hocam almazlar ise bari ıqounıx e mail at düzeltirler belkiİyi de 14 gün içinde beğenmesem dahi koşulsuz şartsız iade almaları gerekiyor tüketici kanununa göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gaming gen mi almadı hocam ?
Discorddan biriyle konuşmuştum. Onda da ayarlar sıfırlanmış durduk yere. İqunix'in acilen firmware yayınlaması lazım. Benim mailime gerek kalmadan farketmeleri lazım. Nasıl bir şirket bu anlamadım. Amatör bir ekip falan var heralde yazılım taraflarındasiz deneyin hocam almazlar ise bari ıqounıx e mail at düzeltirler belki![]()
video kaydı alabilirsinizYarın gönderip şansımı deneyecem. Sizce ne yapmalıyım hocam ? Klavyede ara sıra ayarlar resetleniyor ve bütün ayarlarım gidiyor. Ayrıca tuş basım hassasiyetini 0.1 ayarlıyorum bazı tuşlar sonradan 0.1'de çalışmıyor kafasına göre. Bu durumu kağıda iyice anlatarak yazdım. Onlar muhtemelen orada test ederken farkedemeyecekler. Çünkü sürekli olmuyor ara sıra bir şey tetikleniyor ve oluyor sebebini bulamadım.
oluyor hocam mesela monsgeek ın fırmware ın da sıkıntı vardı ışık az geliyordu millet kaynak kodundan bulup düzeltiyorduDiscorddan biriyle konuşmuştum. Onda da ayarlar sıfırlanmış durduk yere. İqunix'in acilen firmware yayınlaması lazım. Benim mailime gerek kalmadan farketmeleri lazım. Nasıl bir şirket bu anlamadım. Amatör bir ekip falan var heralde yazılım taraflarında
Hocam donanımsal bir sorun değildir dimi ? Birazcık da ondan korkuyorum. Yani normal kullanımımda bir sıkıntı yok. Tuşları ayarlıyorum her şey okey. Sonradan bazı tuşlar benim ayarladığım hassasiyette çalışmıyor. Hemen gidip fabrika ayarlarına dönüp tekrar ayarlıyorum sorun düzeliyor. Sonrasında yine aynı sorun tekrardan başlıyor. Yazılımsal bir şey bu dimi ?oluyor hocam mesela monsgeek ın fırmware ın da sıkıntı vardı ışık az geliyordu millet kaynak kodundan bulup düzeltiyordu
bilemiyorum hocam okadarınıda @freygasm hocam daha iyi bilirHocam donanımsal bir sorun değildir dimi ? Birazcık da ondan korkuyorum. Yani normal kullanımımda bir sıkıntı yok. Tuşları ayarlıyorum her şey okey. Sonradan bazı tuşlar benim ayarladığım hassasiyette çalışmıyor. Hemen gidip fabrika ayarlarına dönüp tekrar ayarlıyorum sorun düzeliyor. Sonrasında yine aynı sorun tekrardan başlıyor. Yazılımsal bir şey bu dimi ?
Hocam donanımsal bir sorun değildir dimi ? Birazcık da ondan korkuyorum. Yani normal kullanımımda bir sıkıntı yok. Tuşları ayarlıyorum her şey okey. Sonradan bazı tuşlar benim ayarladığım hassasiyette çalışmıyor. Hemen gidip fabrika ayarlarına dönüp tekrar ayarlıyorum sorun düzeliyor. Sonrasında yine aynı sorun tekrardan başlıyor. Yazılımsal bir şey bu dimi ?
Günde 1 falan oluyor heralde hocam hiç ona dikkat etmedim. Ama discorddan biriyle konuştum az önce. Onda da rgb ayarları sıfırlanıyormuş. Yazılımsal olduğuna kanaat getirdik. Yarın gaming gene yollayacam. 14 günlük cayma hakkım dolmadı daha. Sizce para iadesi yaparlar mı ?Sıcaklık durumları etkileyebilir hassasiyet olaylarını ama ne kadar sürede ayarlarsınız değişiyor?