Gaming Gen rezilliği

Reaksiyon skoru
0
GAMING GEN REZİLLİĞİ

gaming genden donanım arşivi 9999₺ olan pc yi sipariş verdim her gün mesaj atıyorum her gün ayrı bi yalanla karşılaşıyorum ilk gün paket toplanıyodu ikinci gün paket toplanıyodu üçğncü gün paket toplanıyodu sonra test yapılmaya başlandı dördüncü gün yoğunluktan dolayı kargonuzu beşinci güne sarkıtabiliriz diyor. tatile gitmeyecek olsam sıkıntı etmeyeceğim fakat onlara tatile gideceğimi belirttiğimde 3. gün kargoya verileceğinden bahsettiler. Rezalet resmen bi de daha faturamı bile kesemediler şirket üzerine fatura kesmek için sipariş günü mailimi yolladım oradan da dönüş yok kimseye tavsiyeyi bırak siteyle vakit kaybetmesini bile önermiyorum.

GAMING GEN REZİLLİĞİ

gaming genden donanım arşivi 9999₺ olan pc yi sipariş verdim her gün mesaj atıyorum her gün ayrı bi yalanla karşılaşıyorum ilk gün paket toplanıyodu ikinci gün paket toplanıyodu üçğncü gün paket toplanıyodu sonra test yapılmaya başlandı dördüncü gün yoğunluktan dolayı kargonuzu beşinci güne sarkıtabiliriz diyor. tatile gitmeyecek olsam sıkıntı etmeyeceğim fakat onlara tatile gideceğimi belirttiğimde 3. gün kargoya verileceğinden bahsettiler. Rezalet resmen bi de daha faturamı bile kesemediler şirket üzerine fatura kesmek için sipariş günü mailimi yolladım oradan da dönüş yok kimseye tavsiyeyi bırak siteyle vakit kaybetmesini bile önermiyorum.
Geçmiş olsun belki Abdullah abi yardımcı olabilir birisine yardımcı olmuştu @Abdullah Hacıgül normalde fatura kesilmesi lazım diye düşünüyorum

Yoğunluktan dolayı bu durumdalar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günde 300 kasa montajı yapıyorlar şu anda en az.

Yoğunluktan dolayı bu durumdalar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günde 300 kasa montajı yapıyorlar şu anda en az.
müşteriyi ilgilendiren bi durum olduğunu sanmıyorum sitede yoğunluktan sarkabilir diye bir yazı da yok 1-3 iş günü içinde kargoya verilme garantisi yazıyor sitede beni o ilgilendiriyor

müşteriyi ilgilendiren bi durum olduğunu sanmıyorum sitede yoğunluktan sarkabilir diye bir yazı da yok 1-3 iş günü içinde kargoya verilme garantisi yazıyor sitede beni o ilgilendiriyor
Kanka sen şimdi telesekreter e istediğin kadar kız değişen bir şey olmaz. Ya bekleyeceksin ya da dava açacaksın. Çalışanları üzmeye gerek yok.

Kanka sen şimdi telesekreter e istediğin kadar kız değişen bir şey olmaz. Ya bekleyeceksin ya da dava açacaksın. Çalışanları üzmeye gerek yok.
kanka ben zaten onlara sadece sipariş durumunu soruyorum sadece böyle devam ederse sitenin kendisiyle çelişmesi sonucu hukuki süreç başlatılacağını belirttim rezilliğe ya da yalana gerek yok bana desin ki kardeşim 2 haftaya gelicek sıkıntı yok.

Benim sistemi daha bu sabah saat 9 da kargoya verdiler 10dk sonra da faturamı attılar

GAMING GEN REZİLLİĞİ

bunlar çok olası şeyler rezillik yok faturayıda ürün göderiminden sonra veriyorlar

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,637
Üyeler
193,458
Son üye
Lejyoner1001
Geri