Neler Yeni

Gaming.gen sitesinde iki sistem arasında kaldım

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Fiyat güncel değil diyorum, stokta yok diyorum ama anlatamıyorum.
ben fiyat konusunda demıyorum kı ben sadece fıkır beyan edıyorum ama nedense forumda kendı fıkrı dısında bırsey denılınce zoruna gıden cok fazla ınsan var egerkı arkadsın butcesı varsa bundan daha ıyı psu onerılebılır dedım sen bundan kendıne neden pay cıkartıyorsun :)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
o kadarını bılemeyız herkesın bılgılı oldugu alan farklıdır MWE GOLD PSU ile bu bir mi gercekten :)
evet bir değil high power daha iyi :D ;

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
ben fiyat konusunda demıyorum kı ben sadece fıkır beyan edıyorum ama nedense forumda kendı fıkrı dısında bırsey denılınce zoruna gıden cok fazla ınsan var egerkı arkadsın butcesı varsa bundan daha ıyı psu onerılebılır dedım sen bundan kendıne neden pay cıkartıyorsun :)
Haklılık payı falan çıkarttığım yok. High Power yerine biraz daha verip MWE Gold alırım diyorsun, ben de stokta olmadığını ve fiyatın güncel olmadığını belirttim. Neden her şeyi yanlış anlıyorsun? Ayrıca hâlâ soruma cevap vermedin.

Seasonic tercih eder miydin?

Buna ne diyecek çok merak ediyorum. :D

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Haklılık payı falan çıkarttığım yok. High Power yerine biraz daha verip MWE Gold alırım diyorsun, ben de stokta olmadığını ve fiyatın güncel olmadığını belirttim. Neden her şeyi yanlış anlıyorsun? Ayrıca hâlâ soruma cevap vermedin.

Seasonic tercih eder miydin?
tabıkı tercıh ederım gozum kapalı alırım ama bu konuyu asusa mı cıkartıcaksın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım şakadır :)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
tabıkı tercıh ederım gozum kapalı alırım ama bu konuyu asusa mı cıkartıcaksın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım şakadır :)
değil @kandes22 psu hakkında bu forumdaki en bilgili kişilerden biridir ona güveniyorum.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Sana kötü bir haberim var. Asus PSU'larını Seasonic'e ürettiriyor. Sence de kendinle çelişmiyor musun?
biliyorum bunu zaten yukarıda ne dedıgımı okudun mu :) BU KONUYU ASUSA MI CIKARICAKSIN DEDIM :)
inşallah bilgili oldugun kadar okumanda var :)

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,970
İsim
Enver Eryalçın

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381