o kadarını bılemeyız herkesın bılgılı oldugu alan farklıdır MWE GOLD PSU ile bu bir mi gercektenepica ile zıtlaşmayın derim tahminimce o sizden bu konuda çook daha bilgilidir.
o kadarını bılemeyız herkesın bılgılı oldugu alan farklıdır MWE GOLD PSU ile bu bir mi gercektenepica ile zıtlaşmayın derim tahminimce o sizden bu konuda çook daha bilgilidir.
Soruma cevap verir misin? @furkantcKomiksin.
Seasonic tercih eder misin peki?
Bir diyen mi oldu?o kadarını bılemeyız herkesın bılgılı oldugu alan farklıdır MWE GOLD PSU ile bu bir mi gercekten![]()
ben fiyat konusunda demıyorum kı ben sadece fıkır beyan edıyorum ama nedense forumda kendı fıkrı dısında bırsey denılınce zoruna gıden cok fazla ınsan var egerkı arkadsın butcesı varsa bundan daha ıyı psu onerılebılır dedım sen bundan kendıne neden pay cıkartıyorsunFiyat güncel değil diyorum, stokta yok diyorum ama anlatamıyorum.
evet bir değil high power daha iyio kadarını bılemeyız herkesın bılgılı oldugu alan farklıdır MWE GOLD PSU ile bu bir mi gercekten![]()
Haklılık payı falan çıkarttığım yok. High Power yerine biraz daha verip MWE Gold alırım diyorsun, ben de stokta olmadığını ve fiyatın güncel olmadığını belirttim. Neden her şeyi yanlış anlıyorsun? Ayrıca hâlâ soruma cevap vermedin.ben fiyat konusunda demıyorum kı ben sadece fıkır beyan edıyorum ama nedense forumda kendı fıkrı dısında bırsey denılınce zoruna gıden cok fazla ınsan var egerkı arkadsın butcesı varsa bundan daha ıyı psu onerılebılır dedım sen bundan kendıne neden pay cıkartıyorsun![]()
Buna ne diyecek çok merak ediyorum.evet bir değil high power daha iyi;
Rehber - Güç Kaynağı Seviye Listesi
A seviye PSU'lar-En uç seviye sistemler için -Corsair HX serisi -Corsair AX serisi -RMX serisi -GF1 serisi -Core Reactor Serisi -Corsair AXİ serisi -Fractal Design ION -Asus ROG Thor serisi -Rog Strix serisi -PF1 serisi A- seviye PSU'lar-(Ufak sorunlar, bilgi eksikliği) -Focus Plus Gold...forum.donanimarsivi.com
tabıkı tercıh ederım gozum kapalı alırım ama bu konuyu asusa mı cıkartıcaksınHaklılık payı falan çıkarttığım yok. High Power yerine biraz daha verip MWE Gold alırım diyorsun, ben de stokta olmadığını ve fiyatın güncel olmadığını belirttim. Neden her şeyi yanlış anlıyorsun? Ayrıca hâlâ soruma cevap vermedin.
Seasonic tercih eder miydin?
umarım şakadırevet bir değil high power daha iyi;
Rehber - Güç Kaynağı Seviye Listesi
A seviye PSU'lar-En uç seviye sistemler için -Corsair HX serisi -Corsair AX serisi -RMX serisi -GF1 serisi -Core Reactor Serisi -Corsair AXİ serisi -Fractal Design ION -Asus ROG Thor serisi -Rog Strix serisi -PF1 serisi A- seviye PSU'lar-(Ufak sorunlar, bilgi eksikliği) -Focus Plus Gold...forum.donanimarsivi.com
Sana kötü bir haberim var. Asus PSU'larını Seasonic'e ürettiriyor. Sence de kendinle çelişmiyor musun?tabıkı tercıh ederım gozum kapalı alırım ama bu konuyu asusa mı cıkartıcaksın![]()
biliyorum bunu zaten yukarıda ne dedıgımı okudun muSana kötü bir haberim var. Asus PSU'larını Seasonic'e ürettiriyor. Sence de kendinle çelişmiyor musun?
5700 ve 5700xt lerde diye biliyorum o sorun.Gözümü korkutan şey amd kartlar watman tarzı hatalar veriyormuş bunu yaşamak istemiyorum.
Okudum zaten. Asus tercih etmeyip, Seasonic tercih etmek. Güzel kafa.biliyorum bunu zaten yukarıda ne dedıgımı okudun muBU KONUYU ASUSA MI CIKARICAKSIN DEDIM
inşallah bilgili oldugun kadar okumanda var![]()