Neler Yeni

Gaming.gen sitesinde iki sistem arasında kaldım

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan

SSD'nin lazım olduğunu sanmıyorum, sistemde var zaten. Bu ikisi 939 TL tutuyor.
hıgh power psu mu ? :( yalnız adam 2k ya yakın butcesı var bence bundan daha ıyı psu alınır

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Hiçbir bilgin yok, "hig powir pisu mu wwuwıqq1q" diyorsun burada. Bu PSU'yu araştır da gel.
hocam bu psu yu bılıyorum :) fıyat performans olarak gercekten guzel ama adamın daha yuksek butcesı var yanı neden daha ıyısını almasın kı

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
aslında bakılırsa bu sistem uzun bır sure sızı guncel oyunlarda uzmeyecek bır sıstem para oldukca upgrade yapılınca gayet ıyı bır sıstem
ılerıde sıvı sogutma takabılırsın yada stok fan kullanıyorsan kule tıpı sogutucular kullanabılırsın ama kasana sıgmaz dıye dusunuyorum
sığar canım 160mm desteği var kasanın alırsam t6 ultra veya x6 alırım t6 ultra 155mm yani cama çok yakın olacak ama sığar yinede

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
Birinci sistem bu:

Ikinci sistem ise bu:

Bu iki sistem arasında kaldım benim gönlüm 2060 olandan yana, amd kartlarının arada sorunlar vermesi yüzünden. Sizin tavsiyeniz ne olur bu ikisi arasından. Eğer psu ve depolamaları kötü derseniz şuanki bütçem ile ikisinide değiştirebilirim iki sistem içinde.
tabii ki de 2.sistem çünkü rx 5600xt 2060 dan daha iyidir dlss falanla geçer diyorsan o senin kararın ama gerek yok AMD wattman sorunundan bahsediyorsan teknoloji şans işidir wattman sorunu olacağını zannetmiyorum çünkü yeni 5*** serilerinde bu sorun nerdeyse kalktı ve yeni bioslar sayesinde daha iyi performans alirisin

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Bu sisteme Asus ROG Thor falan mı almasını bekliyorsun?
birinci psu olarak asus asla tercıh etmem
ikincisi onun ustune bıraz daha koyarak hem daha uzun omurlu hemde daha iyi ve ılerıde sıstemını upgrade etse bıle kullanabılecegı psu tavsıye ederım ornegın COOLER MASTER MWE GOLD 750W 80+ alırdım :)

Mesaj otomatik birleştirildi:

sığar canım 160mm desteği var kasanın alırsam t6 ultra veya x6 alırım t6 ultra 155mm yani cama çok yakın olacak ama sığar yinede
ayn en fazla 160 mm sıgıyor sadece kasanın ıcınde biraz sıkısık olur ama yınede kullanılır

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
ikincisi onun ustune bıraz daha koyarak hem daha uzun omurlu hemde daha iyi ve ılerıde sıstemını upgrade etse bıle kullanabılecegı psu tavsıye ederım ornegın COOLER MASTER MWE GOLD 750W 80+ alırdım :)

Birincisi, 3080 falan taksa bu PSU yine yeter. Ne upgrade'inden bahsettiğini anlamadım.
İkincisi, bu PSU stokta olmadığı için fiyat güncel değil.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
epica ile zıtlaşmayın derim tahminimce o sizden bu konuda çook daha bilgilidir.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
Birincisi, 3080 falan taksa bu PSU yine yeter. Ne upgrade'inden bahsettiğini anlamadım.
İkincisi, bu PSU stokta olmadığı için fiyat güncel değil.
anlıyorum ama yınede butcesı oldugu ıcın daha ıyı psu seceneklerı oldugunu soyledım neden zoruna gıttı anlamadım :) MWE GOLD ile bu PSU bir değil ne upgrade mı ılerıde bu adam ekran kartını ıslemcısını yukseltebılır neden 750 w ve kalıtelı bır psu varken bu 200 300 tl den kacmazdım ben zaten adamın butce sıkıntısı yok

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
anlıyorum ama yınede butcesı oldugu ıcın daha ıyı psu seceneklerı oldugunu soyledım neden zoruna gıttı anlamadım :) MWE GOLD ile bu PSU bir değil ne upgrade mı ılerıde bu adam ekran kartını ıslemcısını yukseltebılır neden 750 w ve kalıtelı bır psu varken bu 200 300 TL den kacmazdım ben zaten adamın butce sıkıntısı yok
Fiyat güncel değil diyorum, stokta yok diyorum ama anlatamıyorum.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Enis Solak

Mesaj otomatik birleştirildi:

ayn en fazla 160 mm sıgıyor sadece kasanın ıcınde biraz sıkısık olur ama yınede kullanılır
Komiksin. :D

Seasonic tercih eder misin peki?
Arkadaşlar tartışmayın ben önce sistemi alayım yine upgrade için konu açarım o zaman tartışırsınız :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,782
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom