%100 yükte maks ne kadar olmalıydı? 12v 5v vs. hepsini söyler misin?
aynen ben dedım neden 650w luk bır model alsın kı 750 w alır daha ıyı ileriye donuk bır psu dıye dusunuyorum"High Power PSU mu?" diyen sen değil miydin? Neyse, uzatmayacağım.
Neden almasın ki? Neyse, 750w alacaksa da önerim budur:aynen ben dedım neden 650w luk bır model alsın kı 750 w alır daha ıyı
@kandes22 peki bu başlığı açan arkadaş hazır sistemi alıcak ve sistemin içinde sharkoon SPH 650 V2 PSU bulunuyor.
Sizce bu psu nasıl?
Benim fikrim bu PSU gamepower vb. markalar gibi bır C4 değil ama yinede değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sistem sağlığı için.
Duydugum kadarıyla bu psu eskı sıkıntılı corsair psu nun alt yapısını kullanıyormuş.
Yani ben şahsen bu gamepower vb markaların psu ları kadar kötü kalite diye düşünmüyorum en azından sistemi elinden patlamaz ama yine biliyorsunuzdur.Yani sistemi eline verecek düzeyde bir psu mu ?VS 2012 ile aynı iç yapıya sahip, grup düzenlemeli. Genel olarak kötü.
Yani ben şahsen bu gamepower vb markaların psu ları kadar kötü kalite diye düşünmüyorum en azından sistemi elinden patlamaz ama yine biliyorsunuzdur.Yani sistemi eline verecek düzeyde bir psu mu ?
Genel sıkıntısı neydi psu nun ( Sharkoon V2)