Neler Yeni

Gaming.gen sitesinde iki sistem arasında kaldım

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
aynen ben dedım neden 650w luk bır model alsın kı 750 w alır daha ıyı
Neden almasın ki? Neyse, 750w alacaksa da önerim budur:
*Stoktaki mağazalardan alınabiliyor.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
@kandes22 peki bu başlığı açan arkadaş hazır sistemi alıcak ve sistemin içinde sharkoon SPH 650 V2 PSU bulunuyor.
Sizce bu psu nasıl?
Benim fikrim bu PSU gamepower vb. markalar gibi bır C4 değil ama yinede değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sistem sağlığı için.
Duydugum kadarıyla bu psu eskı sıkıntılı corsair psu nun alt yapısını kullanıyormuş.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
@kandes22 peki bu başlığı açan arkadaş hazır sistemi alıcak ve sistemin içinde sharkoon SPH 650 V2 PSU bulunuyor.
Sizce bu psu nasıl?
Benim fikrim bu PSU gamepower vb. markalar gibi bır C4 değil ama yinede değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sistem sağlığı için.
Duydugum kadarıyla bu psu eskı sıkıntılı corsair psu nun alt yapısını kullanıyormuş.

VS 2012 ile aynı iç yapıya sahip, grup düzenlemeli. Genel olarak kötü.

furkantc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Furkan
VS 2012 ile aynı iç yapıya sahip, grup düzenlemeli. Genel olarak kötü.
Yani ben şahsen bu gamepower vb markaların psu ları kadar kötü kalite diye düşünmüyorum en azından sistemi elinden patlamaz ama yine biliyorsunuzdur.Yani sistemi eline verecek düzeyde bir psu mu ?
Genel sıkıntısı neydi psu nun ( Sharkoon V2)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Yani ben şahsen bu gamepower vb markaların psu ları kadar kötü kalite diye düşünmüyorum en azından sistemi elinden patlamaz ama yine biliyorsunuzdur.Yani sistemi eline verecek düzeyde bir psu mu ?
Genel sıkıntısı neydi psu nun ( Sharkoon V2)

VS 2012 incelemedim.

İncelemesini de bulamadım. Gamepower GP-500 gibi modeller aşırı kötü, C4 de değil zaten.

Top Bottom