Neler Yeni

Gaming.gen.tr den sistem alacağım ama korkuyorum

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Attığım konular ve videolardan dolayı almaktan korkuyorum sizce napmalıyım ?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sitede bizzat biz de sorun yaşadık site kötü ama senin alacağın sistem iyi valla zor bir durum Allah sana kolaylık versin 😀. Ben gaminggenden ürün almazdım orası ayrı.
hocam cidden zor uzun zamandır almaya çalışıyorum bunuda kaçırmak istemiyorum ama durum ortada

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sitede bizzat biz de sorun yaşadık site kötü ama senin alacağın sistem iyi valla zor bir durum Allah sana kolaylık versin 😀. Ben gaminggenden ürün almazdım orası ayrı.
hocam sıkıntı çekme ihtimalim var ama dolandırılmam değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde ters ibrazla parayı alma gibi bir ihtimal var mı bilgisi olan yardım edebilir mi?

rookie27

80+ Gold
hocam cidden zor uzun zamandır almaya çalışıyorum bunuda kaçırmak istemiyorum ama durum ortada
Şimdi 1650 sistemi GameGarajdan alsan 400/500 pahalı olur belki ama kafan rahat olur maddi durumu bilmiyorum tabii yanlış anlama.
Dolandırılma olmaz da kargo ve ya sistemde sorun çıkarsa gg en az 2 ay unut o sistemi 😀

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
Attığım konular ve videolardan dolayı almaktan korkuyorum sizce napmalıyım ?

Ocak ayında sistemimi oradan aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım, kargo 20 saatte elime ulaştı. Fakat son bir kaç aydır kargoda sorun yaşayan çok kişi görüyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Siteden bizzat ben alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım, her durumda her aşamada sizi bilgilendiriyorlar çok hızlı teslimat da ettiler.
Gerçi herkeste iyi olacak diye bir şey yok da hani gaming gen kötü olarak adı çıkmadı, her firmanın kötü yanı vardır bu tek gaming gen'e
özel bir durum değil.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Siteden bizzat ben alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım, her durumda her aşamada sizi bilgilendiriyorlar çok hızlı teslimat da ettiler.
Gerçi herkeste iyi olacak diye bir şey yok da hani gaming gen kötü olarak adı çıkmadı, her firmanın kötü yanı vardır bu tek gaming gen'e
özel bir durum değil.
hocam galiba alıcam şansımı denemek istiyorum almadan önce arayacağım böyle böyle sorunlar olur mu vs.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam galiba alıcam şansımı denemek istiyorum almadan önce arayacağım böyle böyle sorunlar olur mu vs.
Kimse sorun yaşatacaksa da ben sorun yaşatırım demez ki :D
Yine de tabii arayın içiniz rahat olsun.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Satılan 100 sistemden 3.5 inde sıkıntı çıkması muhtemeldir zaten. Baktiginda hangi (PC parcasi satan) e ticaret sitesiyle sorun yaşamamış. Hepsinden şikayet var. Sistemi alıp sağlam gelmesi için dua ediceksin 🥲

Top Bottom