Neler Yeni

Gaming gen tr fatura da ekran kartı fiyat sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes EFE
Gaming gen tr'den hazır sistem almayı düşünüyorum Fiyatlar normal değildi yani ucuz olduğu için şüphelenip araştırma yaptım ve yapıldığı gibi çıktı.
Mesela faturada diğer fiyatların şişirilip ekran kartının fiyatının düşük yazılması ve bundan dolayı bozuk ekran kartı gönderilip müşteri hizmetlerine ulaşılamaması gibi sorunlar görüldü.
Bunlar dışında memnun olanlarında çok memnun olmayanlarında hiç memnun olmadığı yani ortası yok sizce almalımıyım bütün yaz çalışıp laptobumu satıp yaptığım para yanmasını istemiyorum öneri sitelerinize de açığım.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Gaming gen tr'den hazır sistem almayı düşünüyorum Fiyatlar normal değildi yani ucuz olduğu için şüphelenip araştırma yaptım ve yapıldığı gibi çıktı.
Mesela faturada diğer fiyatların şişirilip ekran kartının fiyatının düşük yazılması ve bundan dolayı bozuk ekran kartı gönderilip müşteri hizmetlerine ulaşılamaması gibi sorunlar görüldü.
Bunlar dışında memnun olanlarında çok memnun olmayanlarında hiç memnun olmadığı yani ortası yok sizce almalımıyım bütün yaz çalışıp laptobumu satıp yaptığım para yanmasını istemiyorum öneri sitelerinize de açığım.
parçalardan anlıyorsan teker teker topla indirim kovala. sabretmen lazım biraz ama sonunda kafan rahat olur

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Yusuf Kaplan
Ben aldım hiçbir sorun vs yaşamadım hocam. 4 aydır tikirinda. Tabi bu benim tecrübem. Herkesin ki aynı olmuyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ekran kartı her firmada ucuz yazıyor. Topluca alınca indirimli alıyorsun o aradaki fark ne olacaktı başka?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes EFE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı ona firmada ucuz yazıyor. Topluca alınca ödülü almaksun o aradaki fark ne olacak başka?
Bunları diğerlerini şişirip dahada ucuz yazıyorlarmış 15 k ekran kartı 2 k gibi faturaları paylaşmışlar bileki aratırsan görüyorsün yani evet bir yerden kısılması lazım ama bu kadar olur mu ve benim derdim sorunlu ekran kartı gönderilip iade yapılması

Top Bottom