Neler Yeni

Gaming Gen TR fatura tarihim yanlış düzenlendi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
23 Eylül 2024 tarihinde oluşturduğum siparişimin faturası bana gönderildi ancak faturada bir sorun var. Fatura tarihi 23 Eylül olarak değil, 24 Eylül olarak gözüküyor. Asus Back To School Promotion kampanyasına katılabilmek için sipariş tarihimin en geç 23 Eylül olarak gözükmesi gerekmekte. Bu durumla ilgili ne yapabilirim? Kendilerine mail gönderdim. 23 Eylül olarak düzenleyip yeniden faturamı göndermelerini istiyorum. Kendi sitelerinde bile 23 Eylül'de sipariş verildi diye geçiyor. Lütfen yardımcı olun. Fatura itiraz nereden yapılıyor?

hte.png

hte3.png

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming geni ara söyle. Faturayı iptal edip yeni fatura oluşturmaları basit bir şey aslında
Arayayım. Mail yollamıştım hemen bakarlar diye düşünmüştüm. Aramak aklıma gelmedi.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
23 Eylül 2024 tarihinde oluşturduğum siparişimin faturası bana gönderildi ancak faturada bir sorun var. Fatura tarihi 23 Eylül olarak değil, 24 Eylül olarak gözüküyor. Asus Back To School Promotion kampanyasına katılabilmek için sipariş tarihimin en geç 23 Eylül olarak gözükmesi gerekmekte. Bu durumla ilgili ne yapabilirim? Kendilerine mail gönderdim. 23 Eylül olarak düzenleyip yeniden faturamı göndermelerini istiyorum. Kendi sitelerinde bile 23 Eylül'de sipariş verildi diye geçiyor. Lütfen yardımcı olun. Fatura itiraz nereden yapılıyor?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Şipariş onaylanıyor ya hocam ertesi güne kaldıysa çıkışı geçmiş olsun yapacak hiç bir şey yok

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Gaming geni ara söyle. Faturayı iptal edip yeni fatura oluşturmaları basit bir şey aslında
Aradım, fatura düzenlenmesi yapılamıyor dediler. Kargoya verilmek üzere paketlendiği gün fatura kesiliyor dediler. 975₺ geri ödemeden oldum aşırı moralim bozuldu.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Aradım, fatura düzenlenmesi yapılamıyor dediler. Kargoya verilmek üzere paketlendiği gün fatura kesiliyor dediler. 975₺ geri ödemeden oldum aşırı moralim bozuldu.
Bir tane daha al arayıp özellikle bugün düzenlenmesini söyle , faturalanın siparişi de iptal edersin

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Bu @johan denen niye haha atıyor sürekli? İllaha ailevi değerlerine küfür istiyor :D

Bir tane daha al arayıp özellikle bugün düzenlenmesini söyle , faturalanın siparişi de iptal edersin
Nasıl yani? Anlamadım.

Ben yasal olarak siparişin verildiği gün fatura kesilmesi gerekiyor diye biliyorum. Bununla ilgili bir yere başvurabilir miyim?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Bu @johan denen niye haha atıyor sürekli? İllaha ailevi değerlerine küfür istiyor :D

Nasıl yani? Anlamadım.
sadasdas sakin ol kral sakin :D
Bugün birdaha alsan ötekini iade etsen olmuyormu ?
40 yılda olmayan sana olmuş fatura tarihi nasıl yanlış kesilir anlamıyorum

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Bugün almamın bir anlamı yok ki. Kampanya son günü 23 Eylül tarihiydi. Ben de siparişimi 23 Eylül de verdim ancak faturada 24 Eylül'de verdim gözüküyor. Saçmalığın daniskası. Dava etsem ne olur?

"Yürürlükte bulunan resmi vergi mevzuatında cumartesi, pazar ve diğer resmi tatil günlerinde fatura kesilmesine aykırı hiçbir hüküm yoktur. Hafta sonu e-fatura kesilebilir."

"Geriye dönük e-Fatura düzenlenebilir. Sadece bazı koşullara dikkat etmek gerekir. Aksi takdirde kişiler yasal pürüzler ile karşı karşıya kalabilir. Geriye dönük kesilecek faturanın satış tarihinden sonraki 7 gün içerisinde kesilmesi zorunludur."

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Bugün almamın bir anlamı yok ki. Kampanya son günü 23 Eylül tarihiydi. Ben de siparişimi 23 Eylül de verdim ancak faturada 24 Eylül'de verdim gözüküyor. Saçmalığın daniskası. Dava etsem ne olur?

"Yürürlükte bulunan resmi vergi mevzuatında cumartesi, pazar ve diğer resmi tatil günlerinde fatura kesilmesine aykırı hiçbir hüküm yoktur. Hafta sonu e-fatura kesilebilir."

"Geriye dönük e-Fatura düzenlenebilir. Sadece bazı koşullara dikkat etmek gerekir. Aksi takdirde kişiler yasal pürüzler ile karşı karşıya kalabilir. Geriye dönük kesilecek faturanın satış tarihinden sonraki 7 gün içerisinde kesilmesi zorunludur."
UĞRAŞMAK İSTEMİYORLAR İŞTE. GERİYE FATURA DA KESİLEBİLİYOR

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
Sejda uygulamasıyla pdf i düzenle ona mı bakacaklar. Tarihi 23 yap olsun bitsin

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Rüveyda Akın
Sejda uygulamasıyla pdf i düzenle ona mı bakacaklar. Tarihi 23 yap olsun bitsin
Bakarlar neden bakmasınlar. Faturalar gerçek mi değil mi kontrol ettirilebiliyor. Öyle bir şeye girişmem. Yasal olarak hakkımı almak istiyorum. Fatura tarihimin 23 Eylül olarak gözükmesi benim hakkım. Bunu nasıl yapabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum.

UĞRAŞMAK İSTEMİYORLAR İŞTE. GERİYE FATURA DA KESİLEBİLİYOR
Evet öyle.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Barış Okçu
Bakarlar neden bakmasınlar. Faturalar gerçek mi değil mi kontrol ettirilebiliyor. Öyle bir şeye girişmem. Yasal olarak hakkımı almak istiyorum. Fatura tarihimin 23 Eylül olarak gözükmesi benim hakkım. Bunu nasıl yapabileceğimi öğrenmeye çalışıyorum.

Evet öyle.
Ara daha üst bir yetkiliyle görüşme talep et. Genelde bu görüşmeler telefonla değil mail üzerinden yapılır. Mail üzerinden ulaşmaya çalış. Zaten üst yöneticilerine paraflafıkları için onlarda görür hatta oradan mail adresini görüp yazabilirsin dahi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mevzu fatura tarihinin yanlış kesilmesi de değil aslında doğru kesilmiş. Sipariş verdiğin gün saat fatura tarihin değildir. Onlar onayladıktan sonraki diğer iş günü hatta diğer firmalarda kargolanacağı gün fatura keserler

Top Bottom