Yapacak bir şey yok sipariş onaylanma süreci vs var ertesi güne bırakmıştır adamlar fatura kesmeyi ürün sana gelene kadar keser adam istediği gün bir önemi yok hakkında yok gitti cash backTamam öyledir de şimdi Asus'a mail attığımda bana böyle dediler. Zaten kampanyada da böyle yazıyordu. 23 Eylül son gün diyorlar. E bu faturaya göre ben 24 Eylül'de satın almış oluyorum? 975₺ geri ödeme yapmazlarsa kim verecek o paranın hesabını? Ben internet üzerinden 23 Eylül tarihinde sipariş verdim ama bana gelen faturada 24 Eylül'de vermişim gibi görünüyor. Oooy oy.
Alıntıyı görüntüle
mail atın dediğim gibi ben ürün aldım örnek sipariş günü 23 diyelim kargo hazırlama 24 sürdü fatura kesim tarih 24 kesiyorlar diye biliyorum madur etmezler bence siz yine ticket attın dönüş sağlarlar mail gec gelirse müşteri hizmetleri arayınTamam öyledir de şimdi Asus'a mail attığımda bana böyle dediler. Zaten kampanyada da böyle yazıyordu. 23 Eylül son gün diyorlar. E bu faturaya göre ben 24 Eylül'de satın almış oluyorum? 975₺ geri ödeme yapmazlarsa kim verecek o paranın hesabını? Ben internet üzerinden 23 Eylül tarihinde sipariş verdim ama bana gelen faturada 24 Eylül'de vermişim gibi görünüyor. Oooy oy.
Alıntıyı görüntüle
İyzico ile ödedim. 3500₺ üzeri alışverişe 500₺ ve ilk alışverişe özel 150₺ toplamda 650₺ geri ödeme aldım. 975₺ de Asus'dan geri ödeme alacaktım, olmadı. Şuan ikinci mouseu kardeşlerime 400 liradan satmayı düşünüyorum. Toplam harcadığım para 2450 lira olacak.Mesajların tümünü okudum. Sonuç olarak ya iade alamamayı kabullenip ürünleri kullanacaksın yada ürünler eline gelince teslim almadan iade edeceksin.
Attım mail bakalım belki düzenlerler ama sanmıyorum.mail atın dediğim gibi ben ürün aldım örnek sipariş günü 23 diyelim kargo hazırlama 24 sürdü fatura kesim tarih 24 kesiyorlar diye biliyorum madur etmezler bence siz yine ticket attın dönüş sağlarlar mail gec gelirse müşteri hizmetleri arayın
Bana da aynısı oldu hocam, ertesi güne fatura kestiler. Bir problem çıkartmamıştım.Sahtecilik yok faturayı aynı gün kesmek zorunda değiller yasal olarak hiçbir hakkın yok.
inşallah yardımcı olurlarİyzico ile ödedim. 3500₺ üzeri alışverişe 500₺ ve ilk alışverişe özel 150₺ toplamda 650₺ geri ödeme aldım. 975₺ de Asus'dan geri ödeme alacaktım, olmadı. Şuan ikinci mouseu kardeşlerime 400 liradan satmayı düşünüyorum. Toplam harcadığım para 2450 lira olacak.
Attım mail bakalım belki düzenlerler ama sanmıyorum.
bende öyle biliyorum ama ses çıkarmadım yanlış bilgi olmasın diye geçmişe dönük kesilmiyor fatura bizde öyle en azındanEski tarihli fatura kesemez. Eski tarihli faturayı gibe göndermediyse adına düzenleyebilir.
Onaylandı demek.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ben yine de ne olur ne olmaz diye başvurdum. Statue Approved yazıyor. Şimdi bu geri ödemenin yapılacağı onaylandı mı demek oluyor?
1 ay için de param yattı.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ben yine de ne olur ne olmaz diye başvurdum. Statue Approved yazıyor. Şimdi bu geri ödemenin yapılacağı onaylandı mı demek oluyor?
Çok teşekkür ederim. İnşallah yatar. Vallahi çok rahatlatacak beni eğer yatarsa bu para.Onaylandı demek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana da öyle diyordu,
1 ay için de param yattı.