Neler Yeni

Gaming gen tr güvenilir mi?

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Gaming gen den sistem alıcam ama korkuyorum çoğu kişi şikayetci fps düşüklüğü drop işlemci ısınma felan güvenilir mi geçrekten bir şey olduğunda yardım ediyorlarmı zaten sistem alırsam elden alıcam mağazaya gidip

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Duman
Yavaş çalışıyorlar ama güvenilirler

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
Ben de ilk bu akşam sipariş verdim umarım sıkıntısız bir süreç yaşarım pc gelince tecrübelerimi yazarım.

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
Tamamdır hocam hayırlı olsun hangi sistemi aldınız birde
14.png

Bunu aldım daha iyisi daha güzeli senin olsun.

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Saylan
Selam hocam, 2 defa pc+monitör aldım herhangi bir problem yaşamadım güvenilir bir yer ama eskiye nazaran çok yavaş çalışıyorlar. Mağaza yakında ise kargo işiyle uğraşmanı tavsiye etmem gaming gen internet sitesi üzerinden kargoyla gelen siparişlerde sorun fazla olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerle kullanın.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Selam hocam, 2 defa pc+monitör aldım herhangi bir problem yaşamadım güvenilir bir yer ama eskiye nazaran çok yavaş çalışıyorlar. Mağaza yakında ise kargo işiyle uğraşmanı tavsiye etmem gaming gen internet sitesi üzerinden kargoyla gelen siparişlerde sorun fazla olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerle kullanın.
Teşekkürler hocam elden teslim alsam sorun çıkmaz mı yani

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ahmet Saylan
Teşekkürler hocam elden teslim alsam sorun çıkmaz mı yani
ben iki seferde elden teslim aldım hocam herhangi bir problem yaşamadım kargo kaynaklı anakart ekran kartı kırılmaları cam kırılmaları mümkün olabiliyor o yüzden elden almanızı tavsiye ederim.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
ben iki seferde elden teslim aldım hocam herhangi bir problem yaşamadım kargo kaynaklı anakart ekran kartı kırılmaları cam kırılmaları mümkün olabiliyor o yüzden elden almanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,692
Üyeler
167,695
Son üye
Biqqest
Top Bottom