Gaming gen den sistem alıcam ama korkuyorum çoğu kişi şikayetci fps düşüklüğü drop işlemci ısınma felan güvenilir mi geçrekten bir şey olduğunda yardım ediyorlarmı zaten sistem alırsam elden alıcam mağazaya gidip
Sıkıntı felan çıksa yardım ederlermi hocam zaten İstanbul dayım mağazası yakınGüvenilirdir.
Gaming gen tr kurumsaldır bir sıkıntısını görmedim bu zamana kadar yardım ederlerSıkıntı felan çıksa yardım ederlermi hocam zaten İstanbul dayım mağazası yakın
Tamamdır hocam hayırlı olsun hangi sistemi aldınız birdeBen de ilk bu akşam sipariş verdim umarım sıkıntısız bir süreç yaşarım pc gelince tecrübelerimi yazarım.
Tamamdır hocam hayırlı olsun hangi sistemi aldınız birde
Teşekkürler ederim hocam hayırlı olsun tekrardanAlıntıyı görüntüle
Bunu aldım daha iyisi daha güzeli senin olsun.
Teşekkürler hocam elden teslim alsam sorun çıkmaz mı yaniSelam hocam, 2 defa pc+monitör aldım herhangi bir problem yaşamadım güvenilir bir yer ama eskiye nazaran çok yavaş çalışıyorlar. Mağaza yakında ise kargo işiyle uğraşmanı tavsiye etmem gaming gen internet sitesi üzerinden kargoyla gelen siparişlerde sorun fazla olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerle kullanın.
ben iki seferde elden teslim aldım hocam herhangi bir problem yaşamadım kargo kaynaklı anakart ekran kartı kırılmaları cam kırılmaları mümkün olabiliyor o yüzden elden almanızı tavsiye ederim.Teşekkürler hocam elden teslim alsam sorun çıkmaz mı yani
Teşekkürler hocamben iki seferde elden teslim aldım hocam herhangi bir problem yaşamadım kargo kaynaklı anakart ekran kartı kırılmaları cam kırılmaları mümkün olabiliyor o yüzden elden almanızı tavsiye ederim.