Gaming Gen TR Güvenilir Midir?

Yasar68

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba yazın çalıştım çabaladım biraz para biriktirdim şimdide ailemi ikna edip birazda onlar destek verdi ve şu sisteme karar vermiş durumdayız Ama sorun şu ki ailem internet alışverişine güvenmiyor bendede biraz şüphe var 1. Şu gaming gen tr güvenilir mi 2. Bilgisayar da bir sıkıntı çıkarsa iade etme veya garanti konusunda yardımcı oluyorlar mı cevap verirseniz sevinirim ailemede gostericrgim sistem nasıl onuda belirtirseniz sevinirim

Site açılmıyor

Ve gaming gen sıkıntılı bir sitedir

güvenilir. mağazadan alın daha iyi olur.

Güvenilir.

Gaming.gen'de mağazadan alma şansın varsa mağazasından al. Kasası kırık gelen çok

Merhaba yazın çalıştım çabaladım biraz para biriktirdim şimdide ailemi ikna edip birazda onlar destek verdi ve şu sisteme karar vermiş durumdayız Ama sorun şu ki ailem internet alışverişine güvenmiyor bendede biraz şüphe var 1. Şu gaming gen tr güvenilir mi 2. Bilgisayar da bir sıkıntı çıkarsa iade etme veya garanti konusunda yardımcı oluyorlar mı cevap verirseniz sevinirim ailemede gostericrgim sistem nasıl onuda belirtirseniz sevinirim
Gaming Gen son zamanlarda iyi şeyler yaşatmadı müşterilerine itopya İncehesap gibi yerlere de bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri