Neler Yeni

Gaming gen tr hazir sistem aldim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Güler
Merhabalar gaming gen tr den hazir sistem aldim ve ekran karti ayri geldi daha once masaustu pcm olmadi ve pek anllamiyordum elinde rtx3060 ti vardi kasaya taktim fakat fazla kablolar var ve galiba kablollarin bazilari fana ait ne yapabilirim

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal
Fan kablolarının takılı olması lazım ekran kartına taktığın pinlerin aynısından mı açıkta kaldı ? Ekran kartının üzerindeki güç girişlerinin hepsini taktıysan sorun yok açıkta aynı girişlerden kalması normal

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Merhabalar gaming gen tr den hazir sistem aldim ve ekran karti ayri geldi daha once masaustu pcm olmadi ve pek anllamiyordum elinde rtx3060 ti vardi kasaya taktim fakat fazla kablolar var ve galiba kablollarin bazilari fana ait ne yapabilirim
Hocam bende gamimg gen tr aldım ekran kartını nasım montajlıyacağınızı gamimg gen tr ekran kartı takma videosunu izleyebilirsiniz bende ona bakarak yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende gamimg gen tr aldım ekran kartını nasım montajlıyacağınızı gamimg gen tr ekran kartı takma videosunu izleyebilirsiniz bende ona bakarak yaptım
Taktim ztn skram kartinida fanlar kaldı yarin bi r tanidik gelcek o yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan kablolarının takılı olması lazım ekran kartına taktığın pinlerin aynısından mı açıkta kaldı ? Ekran kartının üzerindeki güç girişlerinin hepsini taktıysan sorun yok açıkta aynı girişlerden kalması normal
Evet ekran kartina taktigimin aynisindan acikta kaldi

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal
Normalde ekran kartı hariç hepsinin kabloları takılı olması lazım güç verdiğinde fanlar dönmüyor mu ?

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Halil İbrahim Uysal
Dediğim gibi normalde ekran kartı montajı hariç diğer hepsini montajlı gönderiyorlar. Bi aksilik olmuş sanırım yarın tanıdığın geldiğinde halledersiniz umarım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi normalde ekran kartı montajı hariç diğer hepsini montajlı gönderiyorlar. Bi aksilik olmuş sanırım yarın tanıdığın geldiğinde halledersiniz umarım :)
Umarim ama şimdide başıma minitor cikti benim monitorde sadece vga var ve pcnin kasasinda vga girisi var sanirim ekran kartinda yok onun icin bir hdmi donusturucu alacagim

Top Bottom