Neler Yeni

Yardım Gaming Gen TR iade nasıl edilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onur Çetinkaya
Gaming gen üzerinden Asus VG27AQZ aldım ve iade etmek istiyorum nasıl edebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Gaming gen üzerinden Asus VG27AQZ aldım ve iade etmek istiyorum nasıl edebilirim?
Elektronik ürünler kutusu açıldıktan sonra iade alınmıyor diye biliyorum. Sadece değişim isteyebilirsin ancak onu da garanti servisi ile görüşmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onur Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektronik ürünler kutusu açıldıktan sonra iade alınmıyor diye biliyorum. Sadece değişim isteyebilirsin ancak onu da garanti servisi ile görüşmen lazım.
Daha kargo elime ulaşmadı fakat farkettimki monitörde freesync premium yok iade etmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Daha kargo elime ulaşmadı fakat farkettimki monitörde freesync premium yok iade etmek istiyorum
Kanka monitörün özelliklerine baktım da Gsync özelliği ve adaptive sync özelliği bulunuyor. Yani bu monitör de hem Freesync hem de Gsync açabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onur Çetinkaya
Kanka monitörün özelliklerine baktım da Gsync özelliği ve adaptive sync özelliği bulunuyor. Yani bu monitör de hem Freesync hem de Gsync açabilirsin.
Ekran Kartım amd olduğu için Freesyncde bana göre sadesi çok iyi değil onun yerine vg27aq1a alıcam hem daha ucuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
freesynce pre demiş nasıl site lan bu kutusu acıldı diye iade almaz olurmu :) amazonun gözünü seveyim 1 ay iade hakkı koşulsuz şartsız

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Kargo geldikten sonra istersen iade talep edebilirsin ama kutusunu açmamak şartıyla. Bu arada kargodan teslim alırken paketinde yırtık göçük vs. bir hasar varsa mutlaka kargocuya tutanak tuttur yoksa iade almazlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onur Çetinkaya
Kargo geldikten sonra istersen iade talep edebilirsin ama kutusunu açmamak şartıyla. Bu arada kargodan teslim alırken paketinde yırtık göçük vs. bir hasar varsa mutlaka kargocuya tutanak tuttur yoksa iade almazlar.
Direkt Kargo geldikten sonra kargocuya desem ben iade etmek istiyorum alırmı kargoyu geri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorunu yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
freesynce pre demiş nasıl site lan bu kutusu acıldı diye iade almaz olurmu :) amazonun gözünü seveyim 1 ay iade hakkı koşulsuz şartsız
Kanka orası Amazon yani. Dünyanın en büyük e ticaret platformu. Bezos reis bu noktaya kolay gelmedi. Bedel ödedi. :D

Direkt Kargo geldikten sonra kargocuya desem ben iade etmek istiyorum alırmı kargoyu geri

Bir sorunu yoksa
İade alınması için önce iade talebi oluşturmalısın Gaming gen tr den sonra verilen kod ile kargoya teslim etmelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onur Çetinkaya
Kanka orası Amazon yani. Dünyanın en büyük e ticaret platformu. Bezos reis bu noktaya kolay gelmedi. Bedel ödedi. :D

İade alınması için önce iade talebi oluşturmalısın Gaming gen tr den sonra verilen kod ile kargoya teslim etmelisin
iade talebini siteden nerden oluşturucam

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Yanlis bilgi vermeyelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Site de sol alt köşe de canlı destek butonu var kanka orayla iletişime geç yardımcı olurlar

Kanka bu bilgi e ticaret sitelerinin talep ettiği tüketici hakem heyetinin onayladığı bir bilgi neresi yanlış acaba ?
Bakayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom