Rica ederim hocam ne yaptımdaÇok teşekkürler
Ayrıca ters ibraz ı denediniz mi oluyor mu sizde hocam
Havale yaptığınız için olmayabilir ama yine de bankaya sorsa idiniz
Rica ederim hocam ne yaptımdaÇok teşekkürler
Onu da sorabilirim sormaktan zarar gelmezRica ederim hocam ne yaptımda
Ayrıca ters ibraz ı denediniz mi oluyor mu sizde hocam
Havale yaptığınız için olmayabilir ama yine de bankaya sorsa idiniz
Gerçekten çok sabırlıymış.Okurken sinir krizi geçirdim sizin yerinize cidden sabrınıza hayran kaldım.
Güncelleme yapmak boynumun borcu, dert etmeyinOfffffffffffff daraldım lan, bu tarz durumlarda empati kurunca bile o huzursuzluk hissini alabiliyorum ...
Konunun takipçisiyim. En kısa sürede düzelmesi dileğiyle...
Gaming Gen Tr den bu aralar çok fazla şikayet görüyorum. İyiki ordan almamışım dedim.
gaming.gen.tr'den sistem alıp ve memnun olmama rağman huzursuz oldum
Şikayetvar gibi mercilere bakabilirsiniz. Orada sistem alan kişiler 3-5 ay sonra arıza veren parçaları olunca neler yaşamış.gaming.gen.tr'den sistem alıp ve memnun olmama rağman huzursuz oldum
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.Oradan sorunsuz bir şekilde aldım ama garantisi? "Soru işaretleri" bırakmasalar iyi olurdu ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sorunda bizim de sıkıntı yaşama ihtimalimiz var tabii ki. Geçmiş olsun arkadaşa umarım en yakın zamanda para iadesi yapılır. Gerekli yerlere de başvurun.
Şikayet var'da örnekleri var. Sİstem alanların ekran kartı arıza yapıyor, anakartı arıza yapıyor mesela.Takip edeyim bende. Yeni sistem almak için günlerdir araştırma yapıyorum bende fiyatlar uygun diye biraz gaming gen düşünüyordum ama üstünü çizdim direk. Böyle bir konuda bu kadar uğraştıran bir firma hadi ürün alsak sapasağlam yarın birgün ufak bir garantilik durum olsa kim bilir nasıl uğraştırır.
Link direkt buraya atıyor.Şikayet var'da örnekleri var. Sİstem alanların ekran kartı arıza yapıyor, anakartı arıza yapıyor mesela.
Oradan bakabilirsiniz.
Ayrıca foruma sesleniyorum; https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/18411288
Bu link benim şikayetvar'a açtığım konu. İsteyenler takip edebilir. Yer imlerine ekleyerek tabii ki.