ronaldo123cr7
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
Gaming Gen Tr'den sistem alan arkadaşlar sisteminizde bir sorun oldu mu?, siparişten memnuz kaldınız mı? cevaplarsanız sevinirim.
forum.donanimarsivi.com
Windows kurulu mu geldi hocamBende sistem aldım BLADE 3070TI DI hatta hiç sorun yaşamadım.
Her firmada hata kusur olabilir şikayet arıyorsan heryere x firması şikayetleri desen destan çıkar karşına burda önemli olan paranı alıp cukkalıyormu bunu yapmadığını biliyoruz zaten o yüzden boş firma lekelemeye gerek yok.Gaminggenden ben de sistem satın almıştım daha öncelerde.
Şu konudan sonra alırken 2 kere düşünürüm.
(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !
21.11.2022 tarihinde gaming.gen.tr den 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem geldikten hemen sonra ekran kartınının çalışmadığını (sözde test edip gönderiyorlar) farkettim. Kartı yetkili servise gönderdim ve arızalı olduğundan değişim iade raporu düzenlendi. Raporu gaming.gen.tr ye gönderdim. Uzun...forum.donanimarsivi.com
üstteki arkadaşı dinlemeyin hocam güvenebilirsinizGaming Gen Tr'den sistem alan arkadaşlar sisteminizde bir sorun oldu mu?, siparişten memnuz kaldınız mı? cevaplarsanız sevinirim.
Her sistemde win10 deneme sürümü ile birlikte geliyor.Windows kurulu mu geldi hocam
Firma kötü demedim hocam?Her firmada hata kusur olabilir şikayet arıyorsan heryere x firması şikayetleri desen destan çıkar karşına burda önemli olan paranı alıp cukkalıyormu bunu yapmadığını biliyoruz zaten o yüzden boş firma lekelemeye gerek yok.
Evet sonradan lisans istedi ancak işlerimi hallettim Windows kurulu olduğunu bilmiyordum meselaWindows kurulu mu geldi hocam