Müşteri hizmetlerini arayıp darlayın hepGaming gen trden 4 gün önce sistem sipariş ettim normalde sitede 3 gün içinde kargoda diyor ama hala hazirlanjyor gözüküyor tahmini kaç günde gelir
Bana 2 günde geldi 20 kasımda sipariş ettim 22sinde evimde oldu Sakaryadayım.Sırf 3 iş günü dediği için fazladan verip ordan aldık sistemi umarım dedikleri sözün arkasında dururlar 2 gün oldu biz sipariş vereli , geçen bı arkadaş 12gunde elime ulaştı diyordu.
Kanka bu gamingenle o kadar sorun yaşayanı gördüm ki gerçekten şaşırtıcı benim sistemim 3 günde geldiGaming gen trden 4 gün önce sistem sipariş ettim normalde sitede 3 gün içinde kargoda diyor ama hala hazirlanjyor gözüküyor tahmini kaç günde gelir
Kanka bu gamingenle o kadar sorun yaşayanı gördüm ki gerçekten şaşırtıcı benim sistemim 3 günde geldi
Yapıyorum zaten en geç pazertesi çıkışı sağlanacak dedilerMüşteri hizmetlerini arayıp darlayın hep
Bugün 4. Gunu3 iş günü diyordur büyük ihtimal 4 iş günü geçti mi
Doğrudur hocamKanka bu gamingenle o kadar sorun yaşayanı gördüm ki gerçekten şaşırtıcı benim sistemim 3 günde geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 2020 de almıştım 3 günde gelmişti çok şaşırmıştım, sorun yaşayanların sorunları ufak tefek şeyler gaminggeni çok seviyorum, 3070 ti içeren bir sistem gelse tekrar alıcam stok bekliyorum bakalımKanka bu gamingenle o kadar sorun yaşayanı gördüm ki gerçekten şaşırtıcı benim sistemim 3 günde geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
8-9 gün oldu ama hala hazırlanıyorda3 iş günü diyordur büyük ihtimal 4 iş günü geçti mi