Neler Yeni

Gaming Gen Tr Kargo Sorunu

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Normalde bizi de müşteriler arayıp şubeden almak istiyorum dağıtıma çıkarmayın dediklerinden ürünü bulup , sonra şubenin bir kenarına ayırıp müşteri gelince teslim ediyorduk .
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade kodu oluşturup , kurye arkadaşa kargonuzu geri verin bir sıkıntı olursa . Sorun çıkartırsa , şube müdürünüz ile görüşmek istiyorum desin.
Kargo ile görüşüp en kötü sabahtan kargo şubesine gidip ordan almayı denemek lazım

OlmadıBu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kemal boztepe
Kargo ile görüşüp en kötü sabahtan kargo şubesine gidip ordan almayı denemek lazım
Sabah araçlar aktarma merkezinden geliyor , ve arada mesafe varsa bu süre uzuyor , tavsiyem sabah çok erken gitmeyin , çünkü kargolar şubeye inip bölge bölge ayırıyorlar . Eğer alma imkanınız varsa şubeden alabilirsin .

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Sabah araçlar aktarma merkezinden geliyor , ve arada mesafe varsa bu süre uzuyor , tavsiyem sabah çok erken gitmeyin , çünkü kargolar şubeye inip bölge bölge ayırıyorlar . Eğer alma imkanınız varsa şubeden alabilirsin .
Deneyeceğim bakalım ne olacak hele bir kargoya verilsin

hknst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hakan akdğan
Önden defalarca uyardım yurt içi kargoyla göndermeyin ama öyle olmuyor dikkatsiz geldi hasar olarak bi şey olmasa bile insan tedirgin oluyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,326
İsim
Hacı
Tutanak tutulmadıysa kabak sisin başınıza patlar.
Keske tutanak tutturup almasaydınız.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bu şekilde gelen bir kargo alınmaz zaten. Tutanak tutturup geri göndermek en mantıklısı.

hknst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
hakan akdğan
Geri gönderdim şu an test ediliyormuş sabaha kadar ilgilenecekleri söyledi gece boyunca testte olacak herhangi bi kırık çıkık yokmuş kargo kolisi deforme olmuş

Twitter’a yazında saniyede arıyorlar :))

OlmadıBu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kemal boztepe
Önden defalarca uyardım yurt içi kargoyla göndermeyin ama öyle olmuyor dikkatsiz geldi hasar olarak bi şey olmasa bile insan tedirgin oluyor
Her firmanın anlaşmış olduğu kargo şirketi mecbur oluyor çünkü anlaşmalı olunca daha çok uyguna kargo gönderiyorlar , yoksa diğer türlü çok yüksek fiyat çıkar .

Geri gönderdim şu an test ediliyormuş sabaha kadar ilgilenecekleri söyledi gece boyunca testte olacak herhangi bi kırık çıkık yokmuş kargo kolisi deforme olmuş

Twitter’a yazında saniyede arıyorlar :))
Mecbur ilgilenecekler sonuçta bir marka değerleri var , adınıza sevindim :) . Evet kolilerde çok deforme olabiliyor çünkü çok seri şekilde indirme yaptığımız da oluyordu .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,811
Üyeler
160,606
Son üye
YanfoX
Top Bottom