Neler Yeni

Yardım Gaming gen tr muadil ürün olarak önerilen model

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kaan Sarı
Merhaba razer barracuda x mercury white (2022 model) olan kulaklığımı garantiye gönderdim ve değişim/iade kararı çıktı ellerinde mercury white rengi olmadığını söylediler ve muadil bir ürün önericeklerini söylediler 1 hafta bekledim ve bugün bu modeli önerdiler sizce kabul etmelimiyim roblox edition olması biraz sıkıntı. Bu 2022 modeli mi? ürün model adı benim ilk aldığım kulaklığımdan farklı veyahut roblox edition diye mi farklı model adı sizden cevaplarınızı bekliyorum veya kabul etmeyip pembe rengini mi istemeliyim ?

roblox editon (2022 model mi ?)
pembe renk
benim eskiden kullandığım kulaklık beyaz renk

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yani ellerinde seninkinin renginde yokmuş farklı renk verebiliyorlar, modellerin bir farkı yok gibi bence roblox modeli güzel duruyor.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
roblox oynarken ben

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kaan Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ellerinde seninkinin renginde yokmuş farklı renk verebiliyorlar, modellerin bir farkı yok gibi bence roblox modeli güzel duruyor.
Evet hocam tam sizin dediğiniz gibi sadece pembe ve roblox modeli var sizce robloxu kabul etmelimiyim ? hemde biraz siyah gibi daha iyi durur pembeden sanki sizce?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet hocam tam sizin dediğiniz gibi sadece pembe ve roblox modeli var sizce robloxu kabul etmelimiyim ? hemde biraz siyah gibi daha iyi durur pembeden sanki sizce?

Yani pembe sevdan var ise bilemem :D. Bence roblox iyi duruyor.

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kaan Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular