kaan.sri
80+
Dahası
Merhaba razer barracuda x mercury white (2022 model) olan kulaklığımı garantiye gönderdim ve değişim/iade kararı çıktı ellerinde mercury white rengi olmadığını söylediler ve muadil bir ürün önericeklerini söylediler 1 hafta bekledim ve bugün bu modeli önerdiler sizce kabul etmelimiyim roblox edition olması biraz sıkıntı. Bu 2022 modeli mi? ürün model adı benim ilk aldığım kulaklığımdan farklı veyahut roblox edition diye mi farklı model adı sizden cevaplarınızı bekliyorum veya kabul etmeyip pembe rengini mi istemeliyim ?
roblox editon (2022 model mi ?)
pembe renk
benim eskiden kullandığım kulaklık beyaz renk
roblox editon (2022 model mi ?)
Razer Barracuda X Roblox Edition Kablosuz Gaming Kulaklık (RZ04-04430400-R3M1)
Hepsi için tek bir kulaklık – Razer Barracuda X, PC’niz, konsolunuz ve mobil cihazlarınız arasında sorunsuz kullanım için tasarlanmış hafif bir kablosuz oyun kulaklığıdır. Akıllı çift kablosuz tasarım…
www.gaming.gen.tr
Razer Barracuda X Quartz Kablosuz Oyuncu Kulaklığı (RZ04-04430300-R3M1)
Hepsini oynamak için tek bir kulaklık—Razer Barracuda X, PC’niz, konsolunuz ve mobil cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz çok yönlü, hafif kablosuz bir oyun kulaklığıdır.
www.gaming.gen.tr
Razer Barracuda X Mercury White Kablosuz Oyuncu Kulaklığı (RZ04-04430200-R3M1)
Hepsini oynamak için tek bir kulaklık—Razer Barracuda X, PC’niz, konsolunuz ve mobil cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz çok yönlü, hafif kablosuz bir oyun kulaklığıdır.
www.gaming.gen.tr