Yardım Gaming gen tr muadil ürün olarak önerilen model

kaan.sri

80+
Reaksiyon skoru
139
Merhaba razer barracuda x mercury white (2022 model) olan kulaklığımı garantiye gönderdim ve değişim/iade kararı çıktı ellerinde mercury white rengi olmadığını söylediler ve muadil bir ürün önericeklerini söylediler 1 hafta bekledim ve bugün bu modeli önerdiler sizce kabul etmelimiyim roblox edition olması biraz sıkıntı. Bu 2022 modeli mi? ürün model adı benim ilk aldığım kulaklığımdan farklı veyahut roblox edition diye mi farklı model adı sizden cevaplarınızı bekliyorum veya kabul etmeyip pembe rengini mi istemeliyim ?

roblox editon (2022 model mi ?)
pembe renk
benim eskiden kullandığım kulaklık beyaz renk

Yani ellerinde seninkinin renginde yokmuş farklı renk verebiliyorlar, modellerin bir farkı yok gibi bence roblox modeli güzel duruyor.

Yani ellerinde seninkinin renginde yokmuş farklı renk verebiliyorlar, modellerin bir farkı yok gibi bence roblox modeli güzel duruyor.
Evet hocam tam sizin dediğiniz gibi sadece pembe ve roblox modeli var sizce robloxu kabul etmelimiyim ? hemde biraz siyah gibi daha iyi durur pembeden sanki sizce?

Evet hocam tam sizin dediğiniz gibi sadece pembe ve roblox modeli var sizce robloxu kabul etmelimiyim ? hemde biraz siyah gibi daha iyi durur pembeden sanki sizce?

Yani pembe sevdan var ise bilemem :D. Bence roblox iyi duruyor.

Geri