Neler Yeni

gaming.gen.tr rezilliği

İbrahim_Talha

80+ Silver
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
2,294
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bende müşterisi olarak artık gaming i önermiyorun firmalar iyice sahtekarlık işine dönderdi işi . Ben rx 5500 xt 8 gb hazır sistem aldım 4800 TL ye 7 ay felan olmadı hemen hemen. Aldığımda ekran kartını güzel bi fiyata bir arkadaşa sattık . Kart arızalandı garantide 3 ay bekledi ve değişim dendi . Sonra aradılar aaa elimizde kart yok size para iadesi verelim 1700 TL 😂 bide beni arıyorlar fatura adıma oldugı icin . Ben arkadaşa sorim diyorum , orda çalışan adam diretti kabul et para iadesini başka yöntem yok vs . Arkadaşı aradım anlattım durumu . Şikayet var sitesine yazmış . Hemen aramışlar arkadaşımı , şikayeti kaldırın elimizde bir adet ürün var değişim yapalım diye . Yani artık kime güveneceğimizi şaşırdık . Bildiğin dolandırıcı oldular . Hizmet sıfır . Kimden alırız nerden sağlam firma buluruz bilmiyorum .
Bu resmen dolandırıcılık
 

Bizon

80+
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
295
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
alp alp
Sorunum çözülmüştür paramı aldım donanım arşivinede teşekkürler bu konuda yardımı dokunanlar ve destek çıkanlarada teşekkürler.
 

EKRHN

80+ Gold
Katılım
19 Mart 2021
Mesajlar
5,410
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhaba youtube'de pchocasının önerisi olan hp x24c aldım ve monitörde sorun vardı teknik servis ile görüşüp kargomu yaptım tekrar gönderdim. 3 hafta gibi bir süre geçti müşteri temsilcileri ile görüşmeme rağmen paramı alamıyorum iadeyi kabul ettiler onay verdiler ama paramı yatırmıyorlar sürekli bugün yada yarın hesabınız'da olur diyerek oyalıyorlar beni. Bugün tekrar aradım bugünde bana verdikleri cevap firmaları büyük bir firmaymış 1.500 TL onlar için büyük rakam değilmiş ve monitördeki sorunu kabul etmiyorlar. Ben 3 haftadır telefon ile arıyorum bana iade kabul oldu deniyor başka biri geliyor telefona teknik servise sorayım diyor teknik servise soruyor oda diyorki efendim monitörde sorun yokmuş geri yolluyacağız evet sizin için 1.500 TL büyük rakam olmayabilir ama bir asgari ücretli için çok büyük rakam benim hakkım haram olsun ve tüketici hakem heyetine götüreceğim konuyu bakalım artık sonuç olur.Burada suç kimde bendemi pchocasındamı gaming.gen.tr demi. pchocasına güvenmekle hatamı yaptık ? gaming.gen.tr ye güvenmekle hatamı yaptık anlamış değilim. Tek sözüm o parayı alsamda sizden hakkım haram olsun.
Gaming gen de bu sırlar çok sıkıntı yaşayan insan var bu tesadüf olamaz bir sıkıntı olduğu belli.
 

ozemheri

80+ Silver
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
3,349
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Selçuk Aslan
Gaming gen tamamıyle rezil bir firma 300-500 fazla verin sinerjiden felan alın.
 
Top Bottom