Neler Yeni

Gaming Gen TR Rezilliği

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Sizin adınıza sevindim. Fizikler olarak teslim almaya giden arkadaşlarda sorun yaşamış maalesef. Umarım düzeltirler bu durumları.
Her alışverişte var bu risk. Normalde 1. seçeneğim Amazon sonra 2. seçeneğim Gaming.Gen fakat bugün ikisi içinde rezalet başlığı gördüm. Bir süre bir sipariş verirken 8 kere düşünücem galiba....

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bazı zamanalr iyiler bazı zamanlar kötü. Sanırım son zamanlarda kötü andalar. 1. YIL zamanında mesela iyilerdi ben de sistem aldım oradan ama bir problem yaşamadım. İnşallah probleminizi çözülür

AsH00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert
Ben 2020 Aralık da almıştım 1 hafta beklemiştim kargoya vermelerini
Yil 2022 bizde bekliyoruz hocam işte maalesef...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her alışverişte var bu risk. Normalde 1. seçeneğim Amazon sonra 2. seçeneğim Gaming.Gen fakat bugün ikisi içinde rezalet başlığı gördüm. Bir süre bir sipariş verirken 8 kere düşünücem galiba....
Al bendende o kadar paramızla rezil olmak bu olsa gerek. Uzun süre internetten alışveriş yapmak istemiyorum artık

Silinsin

80+ Silver
Amazonluk bir şey yok o başlıkta Amazon'un satmadığı ürünü amazon 30 gün içindeyken kabul etmemişmiş diyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,319
Üyeler
164,819
Son üye
voltens
Top Bottom