Neler Yeni

Gaming gen tr servis memnuniyetsizliği

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Gaming gen tr den PC aldım evde bios açılmıyordu en son çözüm okurken güvenli mod a alın demişti biri güvenli mod a alınca siyah ekran yedim hiç ekran gelmiyordu servise yolladım geri gönderdiler ama bir servis raporu yoktu arayıp söyledim tekrar bir sorun olursa geri gönderirsiniz yine dediler. (21 gün :D) ve yeni ekran kartı aldım taktım bu seferde PC yi açtıktan 5 dk sonra ekran gidiyor ama sistem çalışıyor aradım bakın yine benzer bir sorun oldu teknik servisten biriyle konuşmak istiyorum dedim. gönderin bakarız dediler. (Yeni aldığım ekran kartını servise yolladım tüm parçaları test edilmiş sorun yokmuş.) yani 3-4 aylık bilgisayar 1 ay garantiye gitti şimdi birdaha garantiye gidecek bari arızalı olan parçayı söyleseler 300-400tl yenisini alırım ama yok ben bunu servise yollayacağım yine rapor yollamadan geri verecekler. Ürünü servise yollayacak arkadaşların haberi olsun özellikle yazacağınız notta servis raporu isteyin yoksa tekrar aynı sorun olduğunda komple PC yi garantiye göndermek zorunda kalırsınız. Benim aldığım PC nin köpüklerini de annem atmıştı şimdi bide o hasar alıcak mı diye korku var.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Hocam yanlış anlamayın yani bilgilendirme mi yaptınız yoksa bi istediğiniz yardım var mı kötü anlamda demiyorum gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,651
Üyeler
159,954
Son üye
Fellas
Top Bottom