kampanya döneminde olduğumuz için ellerinde ki stoklar bitmiş olabilir tedarik bekliyor olma şansları yüksek gaminggenin sorun çıkaracağını sanmıyorumGaming gen tr den hasır sistem aldık çarşamba günü 9 Kasım da bugün 14 Kasım hala hazırlanıyor diyor üstelik mağazadan ben gidip teslim alıcam bu kadar uzun sürmesi normal mi ya
İnternet sitesinde stok var yazıyor knk tm olabilir ama 3 iş gününde teslim yazması falan değişik arayınca da hep oyalıyorlar neyse yapacak bir şey yok bekleyeceğizkampanya döneminde olduğumuz için ellerinde ki stoklar bitmiş olabilir tedarik bekliyor olma şansları yüksek gaminggenin sorun çıkaracağını sanmıyorum
knk düzgün gelsinde isterse 2 hafta olsunİnternet sitesinde stok var yazıyor knk tm olabilir ama 3 iş gününde teslim yazması falan değişik arayınca da hep oyalıyorlar neyse yapacak bir şey yok bekleyeceğiz
Ben gidip alıcam knk mağazadanknk düzgün gelsinde isterse 2 hafta olsun
eline 3 günde gönderipi driver sorunları olan kablolaması çok kötü bir pc de gönderebilirerdi gaminggen sıkıntı çıkarmaz
bu süreçte daha iyi sistem denk gelirse iptal eder onu alırsın aslında geç göndermelerinin de avantajı olurMaalesef öyle knk
Tipik oyalama taktikleri oyalama da üstlerine yokİnternet sitesinde stok var yazıyor knk tm olabilir ama 3 iş gününde teslim yazması falan değişik arayınca da hep oyalıyorlar neyse yapacak bir şey yok bekleyeceğiz
Alamıyorsun denedimBen gidip alıcam knk mağazadan
Ben öyle yapmıştımbu süreçte daha iyi sistem denk gelirse iptal eder onu alırsın aslında geç göndermelerinin de avantajı olur