Neler Yeni

Gaming gen tr vulcan 4060ti zam

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
SEFA KAYA

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
akıcılık istiyorsan intel, fps istiyorsan amd şaşmayacan :)
bu dogru , oyunlarda fps amd daha cok verirken daha cok cpu kullanırkan intel daha az cpu tüketerek bir tık düsük cpu veriyordu işlemci kullanan oyunlarda
ben hem iş hem oyun icin inteli tercih ettim amd iş programalrında cok fazla cpu tüketen verimsiz bir işlemci
suan 3 kasam var 3üde intel
1717019753160.png

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
SEFA KAYA
5600 + overclock = 5600x
5600x = daha fazla sıcaklık demek :) amd de sonu x ile biten işlemci alıyorsan, soğutma sistemini de düşünmen gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu dogru , oyunlarda fps amd daha cok verirken daha cok cpu kullanırkan intel daha az cpu tüketerek bir tık düsük cpu veriyordu işlemci kullanan oyunlarda
ben hem iş hem oyun icin inteli tercih ettim amd iş programalrında cok fazla cpu tüketen verimsiz bir işlemci
Alıntıyı görüntüle
hocam iki firmanin da işlemcisi iyi, hazır sistem alınıyorsa hangisi f/p oranı iyiyse ona göre tercih yapılmalı bence. tamamen bütçe meselesi. yüksek sistemlerde ise zaten belli kategorilere göre toplanıyor(örn: amd iyimiş diyip amd toplamıyorlar)

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,280
İsim
Emre
Discord
necromancerr
@Serkan0 hocam gezinirken şu sistem gözüme çarptı anakartı b550m-k yapıp birde kule tipi ekleyince 23500 e geliyor

Alıntıyı görüntüle
İntelin 14. nesili adına konuşacağım rezalet genel şirket adına konuşamam ancak 14. nesilde batırdılar tdpler çok yüksek yükselen tdpye kıyasla alınan verim çok az 15. nesilde intelin silkinip kendini toplaması lazım

Serkan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan Kalaycı
@Serkan0 hocam gezinirken şu sistem gözüme çarptı anakartı b550m-k yapıp birde kule tipi ekleyince 23500 e geliyor

İntelin 14. nesili adına konuşacağım rezalet genel şirket adına konuşamam ancak 14. nesilde batırdılar tdpler çok yüksek yükselen tdpye kıyasla alınan verim çok az 15. nesilde intelin silkinip kendini toplaması lazım
hocam anakart yükseltmesi ram soketi ve 2. ssd bölmesi için mi? birde tebilondaki sistemde tükenmiş 2 secenek vardi birine zam gelmiş diğeri tükenmiş 😃😃

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,280
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam anakart yükseltmesi ram soketi ve 2. ssd bölmesi için mi? birde tebilondaki sistemde tükenmiş 2 secenek vardi birine zam gelmiş diğeri tükenmiş 😃😃
hem o hem A serisi giriş seviyesinden B serisi orta seviye bir anakarta geçiyorsun Pcı express 4.0 a geçiş yapıyorsun vrmler daha serin çalışıcaktır buda gerekli olan kule tipi soğutucuyu alırsan overclock yapma şansıda veriyor sana

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
Hocam düşürürler fiyatı GamingGenTR bunu hep yapar. Rakipleri piyasada fiyat kırarken bunlar belki alırlar diye ufak bir 2k zam koymuş kar kârdır kafasındalar.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Fırat divitci
Top Bottom