Neler Yeni

Gaming.gen.tr yanlış ürün gönderimi

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Bütçe
5
13 aralık 2024'te gaming.gen.tr üzerinden ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V1 ROUTER siparişi verdim fakat elime ulaşan ürün ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V2 ROUTER oldu yani bir üst sürümü ve bu durumu gaming.gen.tr'ye bildrdim bana ürünü geri iade etmemi söylediler. Bende eğer iade etmezsem ne olacak diye sordum ve cevap olarak stok kontrollerimiz yapıldıktan sonra ürün stoklarımızda eksikse sizden ürünü her türlü geri isteyeceğiz dedi. Bende bu süreçlerin uzun olduğunu biliyorum 7-15 gün sürebilecek süreçler ve ben iade etmek istemiyorum bu durumda ne yapmalıyım? Bana dava açabilirler mi yanlış ürünü gönderdiler ve geri istiyorlar diye?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Emre
Hocam madem söyledin o zaman iade ettireceksin. Ama adamlara durumu söyle ilk önce onlar yollasın ki siz bir sorun yaşamayın o süre boyunca, kabul etmezler ise yapabileceğim bir şey yok diyin bakalım ne diyecekler. O yollayacağın ürün iade olacakta sonra başka modeli yollayana kadar 3-4 gün geçer minimum o gün boyunca modemsiz kalacaksın.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Musa Topçu
Üstteki arkadaşın dediği gibi aldığınız modemi göndermelerini isteyin iade için sıkıntı çıkartırlarsa kendinizi garantiye alın

Mnazimkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Akkaya
Tek yapman gereken empati. Sen bu hatayı yapmış olsan ve müşteri senin yapacağın şeyi yapsa hoşuna gider mi? ona göre yapacağın şeyi seç.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Ahmet
İyi de V2 dediğin şey zaten standart sattıkları ürün. Yani onların sitesinde o modelin standart 1 çeşit ürünü var. Bugün ben de alsam gelecek olan ürün v2 yazan olacak. Dolayısıyla senlik bir sorun yok. Müşteri hizmetleri yanlış ürün diye düşünüp süründen anlamadığı için sizden isteriz vs demiş.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Arnold Ciwardagexer
yani adamlara bana yanlış ürünü gönderdiniz si6ip iade rtmek istemiyor musun? 😂😂😂

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Erdem çay
Hiçbir şey yapamazlar fakat etik olan göndermeniz her iki tarafın iyiliği için onların kargosu size ulaşınca sizin onlara iade etmeniz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
13 aralık 2024'te gaming.gen.tr üzerinden ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V1 ROUTER siparişi verdim fakat elime ulaşan ürün ASUS RT-AC1200 WİFİ 5 V2 ROUTER oldu yani bir üst sürümü ve bu durumu gaming.gen.tr'ye bildrdim bana ürünü geri iade etmemi söylediler. Bende eğer iade etmezsem ne olacak diye sordum ve cevap olarak stok kontrollerimiz yapıldıktan sonra ürün stoklarımızda eksikse sizden ürünü her türlü geri isteyeceğiz dedi. Bende bu süreçlerin uzun olduğunu biliyorum 7-15 gün sürebilecek süreçler ve ben iade etmek istemiyorum bu durumda ne yapmalıyım? Bana dava açabilirler mi yanlış ürünü gönderdiler ve geri istiyorlar diye?

Sorun olmaz. Göndermene gerek yok. Diğer arkadaşın dediği gibi stokta olan sadece bu ürün. V1 V2 diye ayrım yapılmamış. Kullanmana devam et hayırlı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teyit ettim dostum. Sen kullanmana bak hiç bir sorun yok. Hayırlı olsun tekrar.

Son düzenleme:
Top Bottom