Ne veledi problemli misin sen arkadaşım yok diyorum sorun yaşamadım diyorum markadan birisin sen diye iftira atıyorsun kim velet oluyor acababu formun veletleri de hiç çekilmiyor
Ne veledi problemli misin sen arkadaşım yok diyorum sorun yaşamadım diyorum markadan birisin sen diye iftira atıyorsun kim velet oluyor acababu formun veletleri de hiç çekilmiyor
dostum engelli misin bariz problemli çok şikayet var diyorum güldürme diyorsun o zaman anana sövmüşüm gibi savunma firmayı sana hediye sistem yollamayacak eleştirdim diye ucube gibi cevap vermene gerek yoktu en başındanNe veledi problemli misin sen arkadaşım yok diyorum sorun yaşamadım diyorum markadan birisin sen diye iftira atıyorsun kim velet oluyor acaba
Aynısı yaşadım sistem aldım kendi kendine kapanıyor du 1.5 2 ay sistem garantiye gitti geri geldi en sonunda gidip kendim konuştum da video ilede kanıtladim 2 ay sonunda psu değişti, birde bir ara müşteri temsilcisi ile görüşürken yüzüme kapattı bir tanesi.Almayın berbat firma bir sorun yaşarsanız muhatap bulamazsınız kablolama da şans işi son aldığım sistemde reset tuşunun kablosunu koparmıştı adamlar
Engelli mi hayırdır kimsin lan sendostum engelli misin bariz problemli çok şikayet var diyorum güldürme diyorsun o zaman anana sövmüşüm gibi savunma firmayı sana hediye sistem yollamayacak eleştirdim diye ucube gibi cevap vermene gerek yoktu en başından
şaka mısın olum yazılara bak inanılmaz bi tip yaEngelli mi hayırdır kimsin lan sen