Neler Yeni

Gaming genden memmunmusunuz?

Gaming genden memnun kaldınız mı?

• Evet

Oylar: 38 55.9%
  • Hayir

Oylar: 30 44.1%

• Oy kullanan toplam üye
    68

Livaković

80+ Silver
Bana direk destek olmasınlar kral bana direk sağlam ürün yollasınlar.
Şimdi geri gönderdim şubeye git gel onlara ulaşmasını bekle parayı yatırmalarını bekle zamanımdan gitti kısacası.
Gerek yok bu tür şeylere.
bu yaşanan durum amazonda bile oluyor inan bana adamlardan aldığım ürünün üzerinden 24 saat geçmemişken 2 3 bin lira fiyat düşürüp üstüne üstlük adamlara mng kargoyla göndermemelerini bizzat altını basa basa iletmeme rağmen adamlar bana mng ile gönderiyorlar yaşadığım şubedkei mng şubesi ürünlere adeta futbol topu gibi görüyor ve şut çekiyorlar bu ürün kırılsa hem mağdur satıcı amazon hemde ben olacağım adamlar inadına mng ile göndermiş şimdi beni operasyon birimlerinden birisi aradı ürünün aradaki fiyat farkının iade edilmeyeceğini ürünü isterseniz teslim almayabilirsiniz gibi bir itamda bulunarak konuyu kapattılar 2 3 kuruş fazla verelim diyip aldığımız amazonda aynıysa ben ne diyeyim.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
bu yaşanan durum amazonda bile oluyor inan bana adamlardan aldığım ürünün üzerinden 24 saat geçmemişken 2 3 bin lira fiyat düşürüp üstüne üstlük adamlara mng kargoyla göndermemelerini bizzat altını basa basa iletmeme rağmen adamlar bana mng ile gönderiyorlar yaşadığım şubedkei mng şubesi ürünlere adeta futbol topu gibi görüyor ve şut çekiyorlar bu ürün kırılsa hem mağdur satıcı amazon hemde ben olacağım adamlar inadına mng ile göndermiş şimdi beni operasyon birimlerinden birisi aradı ürünün aradaki fiyat farkının iade edilmeyeceğini ürünü isterseniz teslim almayabilirsiniz gibi bir itamda bulunarak konuyu kapattılar 2 3 kuruş fazla verelim diyip aldığımız amazonda aynıysa ben ne diyeyim.
Adamlar kutusuz ürün yolluyor açıklamaya sağa sola kutusuz gelecektir diye yazmıyorlar bile.
Bilsem gider başka yerden alırdım.

Ellsy

80+ Bronze
Demekki sorun tam olarak gaming gen de değilmiş sorun internetteymis

Top Bottom