Neler Yeni

Gaming genden memmunmusunuz?

Gaming genden memnun kaldınız mı?

• Evet

Oylar: 38 55.9%
  • Hayir

Oylar: 30 44.1%

• Oy kullanan toplam üye
    68

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Tuna
Merak ettim şikayet edenler var cidden bu kadar kötü mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide neden memnun değilsiniz mesela?
ben gayet memnunum ama memnun olmayan çok benim siparişim (hazır sistem) 4 günde sıkıntısız geldi

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut

Bilgisayarın powerı bozuldu 6 kere felan servise gitti geldi 1.5 ay felan sürdü servis süreci çok kötüydü ben yolluyorum bizde sıkıntı yok diyip geri yolladılar kaç kere power değişince düzeldi ☺️

Reav

80+ Silver

Ben alırken memnun kaldım ama asla almanızı önermem rezil bir firma şuanda.

TheMusty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa

Gecen sene hazir sistem aldim kutular ayri kasa ayri gonderdiler baska yerden aldiginda tek yere koymuslardi aldigimda benim kasanin fanlari yanmiyo dönmüyordu musteri temsilcisi hizlica halletti herseyi geri yolladim 3 4 gün icinde rgb fan konsolu yandigi icin degistirmislerdi ben memnun kalmistim suan nasil bilmiyorum

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Çağatay
Eylül ayında monitör almak için piyasayı takip ediyordum 2k veya 4k bir monitör bakıyordum. Takip ettiğim bir modelde indirim oldu ve gaminggen sitesinde. Ürünün piyasasına göre 1500TL gibi bir indirim vardı. Neyse ürünü sipariş ettim aradan 2-3 saat geçti beni arıyor gaminggen ve hatalı fiyat girilmiş sipariş iptal edildi diyip tak kapattı. Tekrar aradım ve tamam iptal ediyorsanız hemen bu gün bankaya iade talimatını iletin param yatsın çünkü başka monitör alacağım dedim. Tamam bu gün yapacağız talimatı dediler. Saat 11 gibi oluyor bu olay. Para o gün yatmadı. Ertesi gün bankayı aradım ve iade talebi ulaştı mı dedim hayır ulaşmadı öyle bir talep gelmemiş dediler. Tekrar gaminggeni aradım ve neden bu talebi oluşturmadıklarını sordum, muhasebe ilgilenecek de şöyle böyle diyerek boş boş konuştu. O sırada ben amazonda indirime giren almak istediğim monitörü de kaçırdım sayelerinde. Hata kendilerinin hatası. Site kendilerinin. Durduk yere paramı gasp ettiler. Bu firma yüzünden zarara girdim. Siz olsanız ne yapardınız ?

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
Eylül ayında monitör almak için piyasayı takip ediyordum 2k veya 4k bir monitör bakıyordum. Takip ettiğim bir modelde indirim oldu ve gaminggen sitesinde. Ürünün piyasasına göre 1500TL gibi bir indirim vardı. Neyse ürünü sipariş ettim aradan 2-3 saat geçti beni arıyor gaminggen ve hatalı fiyat girilmiş sipariş iptal edildi diyip tak kapattı. Tekrar aradım ve tamam iptal ediyorsanız hemen bu gün bankaya iade talimatını iletin param yatsın çünkü başka monitör alacağım dedim. Tamam bu gün yapacağız talimatı dediler. Saat 11 gibi oluyor bu olay. Para o gün yatmadı. Ertesi gün bankayı aradım ve iade talebi ulaştı mı dedim hayır ulaşmadı öyle bir talep gelmemiş dediler. Tekrar gaminggeni aradım ve neden bu talebi oluşturmadıklarını sordum, muhasebe ilgilenecek de şöyle böyle diyerek boş boş konuştu. O sırada ben amazonda indirime giren almak istediğim monitörü de kaçırdım sayelerinde. Hata kendilerinin hatası. Site kendilerinin. Durduk yere paramı gasp ettiler. Bu firma yüzünden zarara girdim. Siz olsanız ne yapardınız ?
benzer olayı yasadım ama olumlu sonuclandı. takip ettiğim bir monitor vardı sans eseri stok girildi ve piyasa fiyatının %30altına. çok anlık bir olay oldu belki saniyelikti. satın alımı yaptım monitor asus tuf vg27aq dü 7k ya almıstım. göndermezler fiyat hatası bariz diyordum. gaming gen den coskun bey aradı ürünün iade ürün oldugunu cok anlık stok girişi yapıp stoktan depoya cekiceklerini aslında ellerinde urunun olmadıgnı gelen iade üründe 1 adet ölüpikselden dolayı iade oldguunu soyledi bu sekilde bilip kabul ederseniz ürünü gönderebiliriz ancak dedi.bende 10 tane bile olsa o monitoru o fiyata alacagımı soyledim güldü ve ürünümü göndermişlerdi.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Çağatay
benzer olayı yasadım ama olumlu sonuclandı. takip ettiğim bir monitor vardı sans eseri stok girildi ve piyasa fiyatının %30altına. çok anlık bir olay oldu belki saniyelikti. satın alımı yaptım monitor asus tuf vg27aq dü 7k ya almıstım. göndermezler fiyat hatası bariz diyordum. gaming gen den coskun bey aradı ürünün iade ürün oldugunu cok anlık stok girişi yapıp stoktan depoya cekiceklerini aslında ellerinde urunun olmadıgnı gelen iade üründe 1 adet ölüpikselden dolayı iade oldguunu soyledi bu sekilde bilip kabul ederseniz ürünü gönderebiliriz ancak dedi.bende 10 tane bile olsa o monitoru o fiyata alacagımı soyledim güldü ve ürünümü göndermişlerdi.

Bana ne ürünümü gönderdiler ne de zamanında paramı. Kendi hatalarının bedelini ben çekmek zorunda değildim. Onlar yüzünden indirimdeki monitörü kaçırdım. En ufak bir telafi çabaları da yok. Umursamazlık en üst seviyede. O anda sipariş eden insanların parasını gasp ettiler.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
Tmm guncellersen iyi olur şahsen merak ettim durumunu
4 ekimde yeni ürünü kargoya vermişler yurtiçi kargo bana bugün mesaj attı aynı günde de dağıtıma çıkmış az önce yeni psu geldi.
Aradım para iadesi istemiştim dedim şimdi geri göndereceğim saçma sapan işler.

Hocam benim konuyu biliyorsunuz zaten videoyu gizliye alma kararı aldım en kötü sizde video hazırlayın atın hocam iade alırlar

Hocam gaming genden ürün alıpta memnun olan birini ilkkez görüyorum tebrikler

İlk başta bende kendilerinden çok memnun kalmıştım ama bana ikinci bir deforme iade ürün gönderdikten sonraki tutumlarını görünce daha alışveriş yapmadım yapmamds
.

Livaković

80+ Silver
4 ekimde yeni ürünü kargoya vermişler yurtiçi kargo bana bugün mesaj attı aynı günde de dağıtıma çıkmış az önce yeni psu geldi.

.
Sana direkt destek olmuşlar adına sevindim dostum

.
Yeniden gönder zamanına olacak işte

Ben alırken memnun kaldım ama asla almanızı önermem rezil bir firma şuanda.
Sahuraka denen adam gaming gen tr ile bir bağı var o yüzden ne dersen de o bildiğini okur ona itibar etmemekle beraber evet rezil durumdalar asusun yetkili bayisi olmaları aşırı saçma.

Son düzenleme:

Ellsy

80+ Bronze

Sahuraka denen adam gaming gen tr ile bir bağı var o yüzden ne dersen de o bildiğini okur ona itibar etmemekle beraber evet rezil durumdalar asusun yetkili bayisi olmaları aşırı saçma.
Ne alaka knk

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.

Bana direk destek olmasınlar kral bana direk sağlam ürün yollasınlar.
Şimdi geri gönderdim şubeye git gel onlara ulaşmasını bekle parayı yatırmalarını bekle zamanımdan gitti kısacası.
Gerek yok bu tür şeylere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,638
Üyeler
166,581
Son üye
yuusuuf
Top Bottom