Neler Yeni

Gaming genden memmunmusunuz?

Gaming genden memnun kaldınız mı?

• Evet

Oylar: 38 55.9%
  • Hayir

Oylar: 30 44.1%

• Oy kullanan toplam üye
    68

Livaković

80+ Silver
Hyr maaşımı sadece pc hocasi tarafından alıyorum kendime yetiyor Allaha şükür küçük Bi sistem diziyorum bana yeter
Gaming genmi ısmarlıyor onuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hyr maaşımı sadece pc hocasi tarafından alıyorum kendime yetiyor Allaha şükür küçük Bi sistem diziyorum bana yeter

İstersen sponsor olayını OceanLaB taner hocaya sor o sana yanıtını versin
Dostum ben bu saatten sonra o forumdaki kimseye sormam taner abiyide çok severdim sevdiğim bir insandır ama bu olaylardan sonra artık çizgideyim yani ne seviyorum ne sebmiyorum

Ellsy

80+ Bronze

Livaković

80+ Silver
Hayır kanka kendi param ile almaya çalışıyorum
Bu kafayla devam edersen hiçbir zaman dizemeyeceksin 3 kuruş para alıyorsun diye sana cidden tavsiye veriyorum firmaları koruma gerçekten gir bir işe çalış paranı kazan

Hayır kanka kendi param ile almaya çalışıyorum
O konudada zaten kendini rezil ettin fazlasıyla farkettiysen seni o konuda kimse ciddiye bile almadı ve itibar bile etmediler ben videotu sen veya o hemşireyim diyen elemanın baskısından silmedim dostum video kaydı elimde var zaten ki video gizlide tekrardan videoyu yayına almam tek tuş

Kimse senin gibi firmalardan aldığı paraya bakacak kadar gurursuz değil dostum bunu demeye çalışıyoru hemşire bak gitti yazmıyor onun sponsorluk herhalde gitti 🤣 yazık oldu

Gece gece kendini rezil ettin kardeşim yazık oldu neyse iyi akşamlar umarım ilerde anlarsın dediklerimi büyüdükçe anlayabileceğini düşünüyorum.

Ellsy

80+ Bronze
Bu kafayla devam edersen hiçbir zaman dizemeyeceksin 3 kuruş para alıyorsun diye sana cidden tavsiye veriyorum firmaları koruma gerçekten gir bir işe çalış paranı kazan

O konudada zaten kendini rezil ettin fazlasıyla farkettiysen seni o konuda kimse ciddiye bile almadı ve itibar bile etmediler ben videotu sen veya o hemşireyim diyen elemanın baskısından silmedim dostum video kaydı elimde var zaten ki video gizlide tekrardan videoyu yayına almam tek tuş

Kimse senin gibi firmalardan aldığı paraya bakacak kadar gurursuz değil dostum bunu demeye çalışıyoru hemşire bak gitti yazmıyor onun sponsorluk herhalde gitti 🤣 yazık oldu

Gece gece kendini rezil ettin kardeşim yazık oldu neyse iyi akşamlar umarım ilerde anlarsın dediklerimi büyüdükçe anlayabileceğini düşünüyorum.
Sponsorum değil kendimde sorun olmadığı için savunuyorum aldığım para bana yetiyor sistem dize izliyorum ufak tefek parçalar kaldı sağolsun taner abimde yardım ediyor

Ve ben sana aynı şeyi tekrar diyorum bence videoyu yayınla gizliye çekme babanın firması mi gizli ye alıyorsun bırak sana teklif yapana kadar dursun

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Merak ettim şikayet edenler var cidden bu kadar kötü mü?

Bide neden memnun değilsiniz mesela?
3060 sistem aldi baya tereddutte kalmistim 3 4 ay oldu hala tertemiz

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
@Livaković benim hakkımda konuşma. Sana hemşire formalarımla fotoğrafımı attım daha hemşire olduğunu iddia eden falan diyosun. Konu kapanmış gitmiş burda adımı etiketleyip laf ediyosun. Yapma.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hiçbir şeyi okumadan yazıyorum. Yıl sonunda imzamdaki sistemi aldım (stok soğutucu ve 16 ram ile) pcde donma sorunu vardı sistemi göndermeden nasıl test edebilirim diye sorduğumda bile program önerdiler vs yardımcı oldular. Kargo da gayet güzeldi ve win 11 kurulu geldi içinde ben normalde format için usb falan hazırlıyordum gelmez diye. Kısaca ben memnun kaldım tek sıkıntı telefon ile müşteri hizmetlerine ulaşmak zor ama mail yoluyla gün içinde dönüş yapıyorlar elbet ben mail yoluyla iletişim kurdum kendileriyle

Livaković

80+ Silver
@Livaković benim hakkımda konuşma. Sana hemşire formalarımla fotoğrafımı attım daha hemşire olduğunu iddia eden falan diyosun. Konu kapanmış gitmiş burda adımı etiketleyip laf ediyosun. Yapma.
Konu kapanmış gitmiş diyip modarttan laf atmayı iyi biliyorsun suratıma söyleyeceksin o lafları bir tane forma giyipte fotoğraf afmakla olmuyor o işler hemşire adam okumuş adam senin gibi. Cahil olmaz

Ozaman haddini aşmayıp laf yemek istemiyorsan farklı farklı forumlardan laf sallamayacaksın sözde hemşire olduğunu iddia eden cahil seni 🤣🤣

Senin o giydiğin formayı 100 liraya diktiririm ben 🤣

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Konu kapanmış gitmiş diyip modarttan laf atmayı iyi biliyorsun suratıma söyleyeceksin o lafları bir tane forma giyipte fotoğraf afmakla olmuyor o işler hemşire adam okumuş adam senin gibi. Cahil olmaz

Ozaman haddini aşmayıp laf yemek istemiyorsan farklı farklı forumlardan laf sallamayacaksın sözde hemşire olduğunu iddia eden cahil seni 🤣🤣

Senin o giydiğin formayı 100 liraya diktiririm ben 🤣
Saygısızlık yapma artık. Modarttan laf atıyosam ordan cevap ver. Konulara benim ismimi etiketleme.

Livaković

80+ Silver
Saygısızlık yapma artık. Modarttan laf atıyosam ordan cevap ver. Konulara benim ismimi etiketleme.
Saygısız olan sensin arkamdan laf söylemeyeceksin arkamdan hem laf söylüyor hemde bana ismimi etiketleme diyor ben sana çok bayılıyorum sanki senin o çekindiğin o fotoyu internetten sana yüz binlerce bulurum gidipte ne özelden nede konulara internettrn bulduğun fotoları atma bende senle konuşmaya meraklı değilim.

Şimdi birdaha ne benim mesajımı alıntıla nede terbiyesizlik yapıp haddini aşma hemşireysen hemşiresin banane arkadaşım senin o diplomayıda çıktısını 5 dakikada basarım hemşireyim diye nezih kaliteli bir insan olduğunu sanıyor ilk önce insanlara karşı tavırlarını düzelt millet seni keyfinden konulara etiketlemez laf atma işine bak.

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Saygısız olan sensin arkamdan laf söylemeyeceksin arkamdan hem laf söylüyor hemde bana ismimi etiketleme diyor ben sana çok bayılıyorum sanki senin o çekindiğin o fotoyu internetten sana yüz binlerce bulurum gidipte ne özelden nede konulara internettrn bulduğun fotoları atma bende senle konuşmaya meraklı değilim.
Güzel kardeşim belli ki yaşın küçük. Ben ruh hastası mıyım ki sana hemşireyim diye yalan söyleyip bir de bunu ispatlamak için sana internetten fotoğraf bulup atayım? Bunun bana ne gibi bi faydası olur? İşi yokuşa sürme benim hakkımda konuşma. Beni etiketleme.

Şimdi birdaha ne benim mesajımı alıntıla nede terbiyesizlik yapıp haddini aşma hemşireysen hemşiresin banane arkadaşım senin o diplomayıda çıktısını 5 dakikada basarım hemşireyim diye nezih kaliteli bir insan olduğunu sanıyor ilk önce insanlara karşı tavırlarını düzelt millet seni keyfinden konulara etiketlemez laf atma işine bak.
Benimle adam akıllı konuş. Sana karşı hiçbir mesajımda 1 kere bile ne hakaret ettim ne başka bir şey yaptım. Saygısızlık etme. Ailenin öğretemediği saygıyı burda öğretmeyelim sana. Yaşım olmuş kaç çoluk çocuk had bildirmeye kalkıyor. Yeter lan.

Livaković

80+ Silver
Güzel kardeşim belli ki yaşın küçük. Ben ruh hastası mıyım ki sana hemşireyim diye yalan söyleyip bir de bunu ispatlamak için sana internetten fotoğraf bulup atayım? Bunun bana ne gibi bi faydası olur? İşi yokuşa sürme benim hakkımda konuşma. Beni etiketleme.

Benimle adam akıllı konuş. Sana karşı hiçbir mesajımda 1 kere bile ne hakaret ettim ne başka bir şey yaptım. Saygısızlık etme. Ailenin öğretemediği saygıyı burda öğretmeyelim sana. Yaşım olmuş kaç çoluk çocuk had bildirmeye kalkıyor. Yeter lan.

Sen kimsinde seninle adam akıllı konuşucam iki saattir hem laf atıyorsun hemde ego taslıyorsun senlemi uğraşıcam mesajı alıntilama işine bak dedikçe konuyu uzatıyorsun aileme dil uzatma terbiyesizlik yapma iki saattir artislik yapıyorsun susuyoruz bi hemşire olmuş kendini bir şey sanıyor

Evet yaşın olmuş kaç hala büyüyememişsin saygısızlığı sen ediyorsun çok meraklı değilsen mesajımı yanıtlama zorla kimse benle konuş diyen yok benle öyle yok adam akıllı konuş diyemezsin sen kimsin?

Ne biliyim birader ruh hastasımısın neysen nesin banane bana adamlık eğitimi verebilecek son kişi bile değilsin sen

Adama bak hem etiketleme diyor hem laf atıyor hem laf atacam hem susacam öyle bi dünya yok mesajı yanıtlama kimse sana cevap vermez kardeşim.

Sen merak etme biz saygıyıda edepi iyi biliriz senin gibi egoist birisine saygı maygı duymam allah ailene sabır versin son lafımda bu

Allah aşkına bendende uzak dur etiketleme yanıtlama

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,265
Üyeler
167,278
Son üye
JusticeWarrior