Neler Yeni

Gaming genden memmunmusunuz?

Gaming genden memnun kaldınız mı?

• Evet

Oylar: 38 55.9%
  • Hayir

Oylar: 30 44.1%

• Oy kullanan toplam üye
    68

Ellsy

80+ Bronze
Birincisi kankan değilim ikincisi benim konumda problem çıkarıp sonrasında gaminggenden memnunmusunus diye gizlice insanlarsan bilgi toplamak için açtığın çok bariz belli oluyor
Hyr merak ettim ben memnunum sorun yaşamadım

Livaković

80+ Silver
Bence özür dilemen lazım o konuda herife ayyaş falan dedin covid de çok emeklerini gördük
Özür dilenecek bir durum yok dostum adam haddini aştı düzgün gelmedi bende ona düzgün cevap vermedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hyr merak ettim ben memnunum sorun yaşamadım
Senin memnun olman gaming gen firmasını 4/4'lük yapmıyor maalesef çünlü baktığım kadarıyla 1 2 kişi haricinde bir tek sen memnunsun :)

Ellsy

80+ Bronze
Özür dilenecek bir durum yok dostum adam haddini aştı düzgün gelmedi bende ona düzgün cevap vermedim.

Senin memnun olman gaming gen firmasını 4/4'lük yapmıyor maalesef çünlü baktığım kadarıyla 1 2 kişi haricinde bir tek sen memnunsun :)
Oylama 10 kişi gösterdi ama bilemedim
Özür dilenmeli bence emin ol oda senden özür diler

Livaković

80+ Silver
Oylama 10 kişi gösterdi ama bilemedim
Özür dilenmeli bence emin ol oda senden özür diler
Kankam burda özür dilemesi gereken birisi varsa oda senin benden özür dilemen gerekiyor gaming geni baban gibi savunup bana hakaretler saydırdın

Ellsy

80+ Bronze
Kankam burda özür dilemesi gereken birisi varsa oda sensin benden gaming geni baban gibi savunup bana hakaretler saydırdın
Ben hakaret etmedim sen bana hakaret ettin bu arada sürekli ergen edepsiz terbiyesiz falan dedin

Livaković

80+ Silver
Ben hakaret etmedim sen bana hakaret ettin bu arada sürekli ergen edepsiz terbiyesiz falan dedin
Çünkü öylesin dostum sen hariç herkes beni savundu şöyle düşün bir tek sen ve o hemşire olduğunu iddia eden arkadaş 🤣

Hani dediğim gibi benim o firmayla işim bitti ama firma hakkında birisi bana soru sorarsa bu videoyuda sürecide anlatmaktan çekinmem

Ellsy

80+ Bronze
Çünkü öylesin dostum sen hariç herkes beni savundu şöyle düşün bir tek sen ve o hemşire olduğunu iddia eden arkadaş 🤣
Hala aynisini yapıyorsun yazık... Sözde Atatürkün genci

Hani dediğim gibi benim o firmayla işim bitti ama firma hakkında birisi bana soru sorarsa bu videoyuda sürecide anlatmaktan çekinmem
Tmm anlat bence gizliyede alma firmadan teklif gelene kadar

Livaković

80+ Silver
Sana diyim sen bu kafayla forumdan ban yiyeceksin

Yok canım şimdi senin maaşa zam gelsin diye kaldırdım firmayada mail at başarılı iş kaldırttım diye 🤣🤣

Ellsy

80+ Bronze
Sana diyim sen bu kafayla forumdan ban yiyeceksin

Yok canım şimdi senin maaşa zam gelsin diye kaldırdım firmayada mail at başarılı iş kaldırttım diye 🤣🤣
Kanka çok değişik kafa yapın var umarım seni işe alırlar ne diyim Allah annene babana dayanma gücü versin

Livaković

80+ Silver

10 binlerce kişi o videoyu gördü senin burda yazman hiçbirşeyi değiştirmiyor haberin olsun itibar etmiyor kimsede seni o videoyu gören adam senin firmanın yazılı olarak bana işte bu ürün böyle temiz geldi demenemi inanır videoyamı

Kanka çok değişik kafa yapın var umarım seni işe alırlar ne diyim Allah annene babana dayanma gücü versin
Okul yokmu senin yarın yat

Ellsy

80+ Bronze
10 binlerce kişi o videoyu gördü senin burda yazman hiçbirşeyi değiştirmiyor haberin olsun itibar etmiyor kimsede seni o videoyu gören adam senin firmanın yazılı olarak bana işte bu ürün böyle temiz geldi demenemi inanır videoyamı

Okul yokmu senin yarın yat
Hayır yok okulum
Ben olsam kaldırmazdım para teklifi gelene kadar

Livaković

80+ Silver
Annem babam saolsunlar benden memnun bende onlardan memnunum ben bir firmadan aldığım 3 kuruş para ile bir firmayı savunmayacak kadar gururluyum dostum sen merak etme şuanda bilgisayar mühendisliği okuyorum zaten okumuş bir insanım o aldığım sıvı soğutmayıda bizzat ben aldım peki senin ailene faydan ne evde cips yiyip yağlı yağlı babanın aldığı bilgisayarla insanları kışkırtmakmı çok güldürüyorsun

Hayır yok okulum
Ben olsam kaldırmazdım para teklifi gelene kadar
Senin maaşa zam gelsin diye bekletiyorum canımsın ya yarın haber et zam haberini bekliyoruz 🤣

Ellsy

80+ Bronze
Annem babam saolsunlar benden memnun bende onlardan memnunum ben bir firmadan aldığım 3 kuruş para ile bir firmayı savunmayacak kadar gururluyum dostum sen merak etme şuanda bilgisayar mühendisliği okuyorum zaten okumuş bir insanım o aldığım sıvı soğutmayıda bizzat ben aldım peki senin ailene faydan ne evde cips yiyip yağlı yağlı babanın aldığı bilgisayarla insanları kışkırtmakmı çok güldürüyorsun

Senin maaşa zam gelsin diye bekletiyorum canımsın ya yarın haber et zam haberini bekliyoruz 🤣
Hyr maaşımı sadece pc hocasi tarafından alıyorum kendime yetiyor Allaha şükür küçük Bi sistem diziyorum bana yeter

İstersen sponsor olayını OceanLaB taner hocaya sor o sana yanıtını versin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,261
Üyeler
167,279
Son üye
JusticeWarrior
Top Bottom