Oh şükür akfkskfkaBenim geldi w11 kurulu![]()
Ben de 6 Aralık da sistem siparişi verdim pazartesi kargoya çıkacakmış.Merhaba bende 6 Aralık'ta gaming gen'den sipariş verdim Ultima-6700xt en geç salı günü kargoya verilir dediler. Bakalım hala bekliyorum.
hocam 6 ay 11i mi kullanacaksınız siz yoksa kendiniz mi kuracaksınızHocam format atarsanız Windows tekrar kurmanız gerekiyor. Windows 11 i 6 aylık deneme sürümü ile göndereceklermiş. Abi ben böyle söylüyorum da dediğim gibi olmazsa durduk yere yalancı durumuna düşücezama cidden operatör ne dediyse onu söylüyorum
Windows tekrar kurarsak deneme sürümü gidiyormu orda Windows etkinleştir yazısımı çıkıyo tam anlamıyorum windowstanHocam format atarsanız Windows tekrar kurmanız gerekiyor. Windows 11 i 6 aylık deneme sürümü ile göndereceklermiş. Abi ben böyle söylüyorum da dediğim gibi olmazsa durduk yere yalancı durumuna düşücezama cidden operatör ne dediyse onu söylüyorum
Bios a gir sürümünü not et xmp yi aç açıksa dokunma, sonra gerekli testleri yap Furmark vb sonra ekran kartını güncelle sonra oyuna dal acıma battlefield 2042 200 fps alıyor benim canavarilk geldiginde ne yaptınız
İnşallah bakalım. Geldiğinde bende temiz bir yükleme yapacağım Windows 10 Pro.Oh şükür akfkskfka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de 6 Aralık da sistem siparişi verdim pazartesi kargoya çıkacakmış.
Format sonrası yapılması gerekenler adlı YouTube da bir çok video var ordaki adımları takip ederek ben eksik indirmeleri yapıcam. Antivirüs, Windows Office uygulamaları vs . Tabi yüklü gelmezsebilgisayar elimize geldiginde ne yapacagız acınca indirmeler falan olarak
Hocam hangi sistemi aldıydınızBios a gir sürümünü not et xmp yi aç açıksa dokunma, sonra gerekli testleri yap Furmark vb sonra ekran kartını güncelle sonra oyuna dal acıma battlefield 2042 200 fps alıyor benim canavar![]()
Windows 11 i neden istemiyorsunuz hocam, neden Windows 10 proİnşallah bakalım. Geldiğinde bende temiz bir yükleme yapacağım Windows 10 Pro.
Dost Kayaoğlu 4Hocam hangi sistemi aldıydınız
Xmp yi açmazsak ne olur hocam ?Bios a gir sürümünü not et xmp yi aç açıksa dokunma, sonra gerekli testleri yap Furmark vb sonra ekran kartını güncelle sonra oyuna dal acıma battlefield 2042 200 fps alıyor benim canavar![]()
Technopat tn3 ü aldımHocam hangi sistemi aldıydınız
ben de 6 aralıkta verdim benimki de pazartesi çıkar o zamanOh şükür akfkskfka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de 6 Aralık da sistem siparişi verdim pazartesi kargoya çıkacakmış.
Ram ler düşük mhz de çalışırXmp yi açmazsak ne olur hocam ?