pc sipariş teslimatı

denoo

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar bana itopyadan hazır sistem sipariş eden veya bu konuları bilenler yardım ederse sevinirim
1-hazır sistem sipariş ettim ekran kartını monte edipmi gönderiyorlar yoksa biz pc gelince evde kendimizmi monte ediyoruz
2- hazır sistem kaç güne gelir
3- pc gelince bizmi almaya gidiyoruz yoksa kargocu getiriyormu
4-evimize gelirse kapıda pc yi açıp herhangi bir hasar varmı kontrol etmek gerekiyormu
5- herhangi bir parça kırık arızalı gelirse ne yapmam gerekiyor
yardımlarınız için şimdiden teşekürler

Ekran kartı ayrı geliyor bu tüm firmalarda böyle sebebiyse ekran kartı yoldayken sallanıp anakart soketini kırmasın diye.Süresini kimse bilemez.Kargocu evine kadar getiriyor.Gelen kargoda hasar yoksa alablrsnız.Kargoyu açarken video alarak açın eğer pcde bir hasar varsa kanıtınız olur.

eğer hasar varsa tutanak tutup siteden sistemi iade mi etmek gerek

1-sistemin ve ekran kartının zarar görmemesi gereği ekran kartı montaj olmadan geliyor
2-hazır sistemlerin satıcı tarafından kurulumu siteden siteye değişsede genelde 2-3 hafta içerisinde tamamlanıyor
3-ister mağazadan gidip kontrollü bir şekilde sistemi alabiliyorsun istersende standart olan kargocu ile gönderimini sağlatabiliyorsun
4-kargocuyu bekletmene gerek yok kutuyu açarken ve sistemi incelerken açarken videoya çekip açman gerekiyor bunu yapmadığın taktirde herhangi bozuk bir parça durumunda iade alınmayabilir kullanıcı hatası diye bildirilebilir
5-herhangi bir parçanın kırık,deforme olmuş veya eksik gelme durumunda Pc Yasasının 4.maddesine Dayanarak Elindeki Kanıtlı Video İle Parçanın Değişimini Veya Sistemin İadesini Sorunsuz Bir Şekilde 2 Hafta İçerisinde Yapabilirsin

Geri