Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming genden PC sipariş ettim gelince driverleri kurmammı gerekiyor yoksa

ByPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Pehlül
Merhaba bende 6 Aralık'ta gaming gen'den sipariş verdim Ultima-6700xt en geç salı günü kargoya verilir dediler. Bakalım hala bekliyorum.

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir

paleira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
ömer
Hocam format atarsanız Windows tekrar kurmanız gerekiyor. Windows 11 i 6 aylık deneme sürümü ile göndereceklermiş. Abi ben böyle söylüyorum da dediğim gibi olmazsa durduk yere yalancı durumuna düşücez 😂 ama cidden operatör ne dediyse onu söylüyorum
hocam 6 ay 11i mi kullanacaksınız siz yoksa kendiniz mi kuracaksınız

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Hocam format atarsanız Windows tekrar kurmanız gerekiyor. Windows 11 i 6 aylık deneme sürümü ile göndereceklermiş. Abi ben böyle söylüyorum da dediğim gibi olmazsa durduk yere yalancı durumuna düşücez 😂 ama cidden operatör ne dediyse onu söylüyorum
Windows tekrar kurarsak deneme sürümü gidiyormu orda Windows etkinleştir yazısımı çıkıyo tam anlamıyorum windowstan

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
bilgisayar elimize geldiginde ne yapacagız acınca indirmeler falan olarak
Format sonrası yapılması gerekenler adlı YouTube da bir çok video var ordaki adımları takip ederek ben eksik indirmeleri yapıcam. Antivirüs, Windows Office uygulamaları vs . Tabi yüklü gelmezse

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Top Bottom