Gaming için MASA ÖNERİLERİ ?

ben olsam L masa alırdım çok güzel oluyo bi yere pc kurarsın bi yerede ders çalışcaksan kitapları falan koyarsın L masa çok kullanışlı geliyor bana

Benim kullandığım masa bu hatta indirimde idi bir tane daha aldım ikisinide birleştireceğim yan yana güzel bir proje var aklımda. Sağda bulunan ek kısım arka tarafa döne biliyor. Yani o kısmı sağ duvara dayarken arka tarafa çevirince sol duvara da masayı döndürmeden yerleştirebiliyorsunuz.

9469578117170.webp
92150937_10220333156192616_5807692474579156992_o.webp

MASA LİNKİ

Benim kullandığım masa bu hatta indirimde idi bir tane daha aldım ikisinide birleştireceğim yan yana güzel bir proje var aklımda. Sağda bulunan ek kısım arka tarafa döne biliyor. Yani o kısmı sağ duvara dayarken arka tarafa çevirince sol duvara da masayı döndürmeden yerleştirebiliyorsunuz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

MASA LİNKİ
Masada sallanma var mı? İnternette satılan çoğu mobilyalarda sallanma vs olduğunu duydum.

Masada ayak yok ekstra olarak, direk yere temas ediyor tahtalar. Her hangi bir boşluk veya sallanma yok. Bir ton donanım var sallanma sıfır.

Son düzenleme:
Masada ayak yok ekstra olarak direk yere temas ediyor tahtalar her hangi bir boşluk veya sallanma yok. Bir ton donanım var sallanma sıfır.
bendede aynısı var ama ben ayak taktım yükselmesi için fiyatına göre de güzel oldu diyebiliriz.sallanma var ama duvara yaslayınca bir nebze de olsa gidiyor f/p

bendede aynısı var ama ben ayak taktım yükselmesi için fiyatına göre de güzel oldu diyebiliriz.sallanma var ama duvara yaslayınca bir nebze de olsa gidiyor f/p
Ben herhangi bir işlem yapmadım sorunsuz şekile kullanıyorum. Yükseklik 74cm bana yeterli geliyor. Kişiye göre değişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,007
Üyeler
188,684
Son üye
sSvetovid
Geri