Jbl kulaklık önermem onun yerine razer,ss alabilrsinizJBL Quantum One
jbl in diğer serileri çöp ama Quantum one hiç pişman etmedi paradan korkmayıp alırsan hakkını veriyor.Jbl kulaklık önermem onun yerine razer,ss alabilrsiniz
Razerın kulaklıklarını sevmiyorum istedği kadar özelliği iyi olsun benim kafama cok baskı yapıyordu 2 saat sonra cıkarmak zorunda kalıyordum. Bence bulunduğun yerde deneyebileceğin yer varsa dene. Hyper X bakabilirsin kulaklık içinJbl kulaklık önermem onun yerine razer,ss alabilrsiniz
Arctis Nova 5 aldım teşekkürler yine'deknk eğer halen kulaklık almadıysan elimde temiz g733 var ve inanılmaz hafif bi kulaklık tüm yayıncıların bi zaman kullandığı bi kulaklık eğer düşünürsen çok uygun fiyata bırakıyodum
Ne kadar fiyat düşünüyorsunknk eğer halen kulaklık almadıysan elimde temiz g733 var ve inanılmaz hafif bi kulaklık tüm yayıncıların bi zaman kullandığı bi kulaklık eğer düşünürsen çok uygun fiyata bırakıyodum
JBL Quantum one, 910 gibi kulaklıklar zor bulursun dostum. Bunlar çok sağlam manyak iyi kulaklıklar.Jbl kulaklık önermem onun yerine razer,ss alabilrsiniz
2500 olur son nakit ihtiyacım var ve satamadım daha şu an ilan fiyatı 2800Ne kadar fiyat düşünüyorsun