Gaming kablosuz mouse önerisi

Reaksiyon skoru
72
herkese iyi forumlar dostlar laptopta kablosuz mouse kullanacağım ilk defa tavsiyeniz hangisi olur çok anlamıyorum cs dışında bir şey oynamıyorum

herkese iyi forumlar dostlar laptopta kablosuz mouse kullanacağım ilk defa tavsiyeniz hangisi olur çok anlamıyorum cs dışında bir şey oynamıyorum

Atk X1 aralarında en mantıklısı bende kullanıyorum çok memnunum, sormak istediğin soru varsa cevaplarım.

r1 pro max kullanıyorum sarjı baya gidiyor en az 2 hafta gidiyor. bi sıkıntı yaşamadım baya iyi mouse ama x1ide göruyorum iyi diyolar x1de alınır

Sarjı ne kadar gidiyor hocam gecikme v.b birde steelseries rival 3 baktımda bilemedim
hocam e sporcu değilsen günlük normal kullanımda 1 hafta şarja takmadığım oluyor valla direk x1 al geç kafanı daha çok karıştırma derim alırkende Conlife kodunu kullandım indirim veriyor knk

Sarjı ne kadar gidiyor hocam gecikme v.b birde steelseries rival 3 baktımda bilemedim
bendede var şu sıralar aktif oyun oynamıyorum ama bilgisayar gün boyu nereyse açık yaklaşık %5 gidiyo sarjı 1 günde

Atk X1 aralarında en mantıklısı bende kullanıyorum çok memnunum, sormak istediğin soru varsa cevaplarım.
Hocam wraith sitesini ilk defa kullanıcam sizce güvenilir mi fare ile ilgili sizce oyunlarda nasıl düz sade olması çok güzel bence oyunlarda nasıldan kastığım rahat mı iyi kullanılıyor mu ayrı olarak dayanıklılığı nasıl sizce kaç yıl gider
Malzeme kalitesine kötü diyenler olmuş hemen bozuluyormuş

Hocam wraith sitesini ilk defa kullanıcam sizce güvenilir mi fare ile ilgili sizce oyunlarda nasıl düz sade olması çok güzel bence oyunlarda nasıldan kastığım rahat mı iyi kullanılıyor mu ayrı olarak dayanıklılığı nasıl sizce kaç yıl gider
Malzeme kalitesine kötü diyenler olmuş hemen bozuluyormuş
Hocam wraith güvenilir bir sürü alışveriş yaptım sorunsuz geldi. Size attığım mouse sizi uzun yıllar götürücek mouselardan bir tanesi, tabii ben %100 garanti veremem teknoloji şans işi sonuçta. Ama sorunsuz gelmesi durumunda sizi üzmeyecek bir mouse. Bu arada Wraithten alışveriş yaparken ödeme kısmında Conlife kodu size indirim verir bilginiz olsun kullanırsınız.

Hocam wraith güvenilir bir sürü alışveriş yaptım sorunsuz geldi. Size attığım mouse sizi uzun yıllar götürücek mouselardan bir tanesi, tabii ben %100 garanti veremem teknoloji şans işi sonuçta. Ama sorunsuz gelmesi durumunda sizi üzmeyecek bir mouse. Bu arada Wraithten alışveriş yaparken ödeme kısmında Conlife kodu size indirim verir bilginiz olsun kullanırsınız.
Hocam teşekkür ederim attığınızı alma taraftarıyım 1 sıkıntı olmaz ise sağolun

R1'i alın hocam özelikle siyah modelini öneririm beyaz aldığınız takdirde bir süre sonra sararmalarla karşılarşırsınız.

Ninjatso sora al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,905
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri