(g305 ve Atk A9 Plus) önerilere açığım (farklı mouse önerileride olur)

Mraba

80+
Reaksiyon skoru
26

Gaming mouse arıyorum ve bütçem bu civarlarda bu fiyatlara değecek bir mouse arıyorum şimdiden teşekkürler

a9 plus gayet kafi şuan alabileceğin en iyi fp mousetur muhtemelen. Ben bir senedir vxe r1 pro kullanıyorum gayet memnunum. burada önemli olan mouseu nasıl tutuyorsun eline hangi boyutta mouse uyuyor.
bu siteden mouseların shapeine bakabilirsin.

a9 plus gayet kafi şuan alabileceğin en iyi fp mousetur muhtemelen. Ben bir senedir vxe r1 pro kullanıyorum gayet memnunum. burada önemli olan mouseu nasıl tutuyorsun eline hangi boyutta mouse uyuyor.
bu siteden mouseların shapeine bakabilirsin.
Bence de mouseyi nasıl tuttuğun önemli. Önce elimize bileğimize rahat gelip gelmediğine bakıyoruz ondan sonra sensör vs önemli hale geliyor. Rahat olmadıktan kullanamadıktan sonra sensör vs olsa ne olur. A9 Plus kullanıyorum güzel mouse. Tutuş olarakta rahat. Tavsiye ederim

ellerim büyük ve palm tutuyorum boyut olarak plus gayet büyük gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A5 ultra al geç başın da ağrımaz 2k fiyatı
usta çok aklıma girdin he değer mi

ellerim büyük ve palm tutuyorum boyut olarak plus gayet büyük gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usta çok aklıma girdin he değer mi
Kesinlikle değer, forumda beni tanıyanlar bilir kullanmadığım - deneyimlemediğim ürünü incelemelerine bakarak önermem. Klavye, mouse, gamepad konusunda da çok ürün denedim ve hala deniyorum.

Kesinlikle değer, forumda beni tanıyanlar bilir kullanmadığım - deneyimlemediğim ürünü incelemelerine bakarak önermem. Klavye, mouse, gamepad konusunda da çok ürün denedim ve hala deniyorum.
valla ilk defa duydum mükemmel duruyo boyutu yapısı tam benlik yapıştırıyom gibi teşekkür ettim reisim :D

valla ilk defa duydum mükemmel duruyo boyutu yapısı tam benlik yapıştırıyom gibi teşekkür ettim reisim :D
Superlightın direkt kopyası, çok safe shapei var uymayacak el yok. Mcusu malzeme kaliteside fiyatına göre mükemmel. Hayırlı olsun şimdiden.

Superlightın direkt kopyası, çok safe shapei var uymayacak el yok. Mcusu malzeme kaliteside fiyatına göre mükemmel. Hayırlı olsun şimdiden.
reisim son olarak gaming gen sitesinden alım yapıyoruz değil mi ?

reisim son olarak gaming gen sitesinden alım yapıyoruz değil mi ?
Evet, garanti konusunda daha güvenilir. Wraith vs gibi yerlerden alma satış sonrası iyi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,305
Üyeler
183,821
Son üye
Zafer Güneş
Geri