Neler Yeni

Gaming koltuk için önerilerinize açığım

Polat839

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Polat
Bütçe
4000
Selamün aleyküm öncelikle gaming koltuk almak istiyorum boy 185 kilo 135 sizce hangi marka ve model koltuk almalıyım?

selam elimde xdrive fırtına ayak uzatmalı model var gıcır gıcır tertemiz düşünürmüsün hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

selam elimde xdrive fırtına ayak uzatmalı model var gıcır gıcır tertemiz düşünürmüsün hocam
https:// www.sahibinden.com /ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-xdrive-firtina-ayak-uzatmali-oyuncu-koltugu-1055081098/detay

Polat839

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamün aleyküm öncelikle gaming koltuk almak istiyorum boy 185 kilo 135 sizce hangi marka ve model koltuk almalıyım?

https:// www.sahibinden.com /ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-xdrive-firtina-ayak-uzatmali-oyuncu-koltugu-1055081098/detay
Yok saol sıfır düşünüyorum

aiginas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
AKIN ERALP
bu kilolarda garanti veren 2 firma var zio ve exvega bunlara yönelmeni tavsiye derim kilom senle aynı boyumda senden biraz fazla şuan kararsızlık kısmındayım
zio valor modeli fabric
yada exvega andromeda almayı düşünüyorum diğer firmalar bizim gibi insanlara yamulma kırılma konularında garanti vermiyor hepsiyle görüştüm son 1 hafta içinde

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Yaklaşık 5 aydır sharkoon elbrus3 kullanıyorum. Gerek malzeme kalitesi gerekse de konforundan memnunum. Sanırım şu an piyasada elbrus 1 ve 2 satıyorlar ve elbrus 3'ün stokları tükenmiş. Ancak bu ürünleri takibe alıp bir fırsat verebilirsiniz.

Polat839

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Polat
bu kilolarda garanti veren 2 firma var zio ve exvega bunlara yönelmeni tavsiye derim kilom senle aynı boyumda senden biraz fazla şuan kararsızlık kısmındayım
zio valor modeli fabric
yada exvega andromeda almayı düşünüyorum diğer firmalar bizim gibi insanlara yamulma kırılma konularında garanti vermiyor hepsiyle görüştüm son 1 hafta içinde
Teşekkürler garanti vermiyorsa sıkıntı biraz

Yaklaşık 5 aydır sharkoon elbrus3 kullanıyorum. Gerek malzeme kalitesi gerekse de konforundan memnunum. Sanırım şu an piyasada elbrus 1 ve 2 satıyorlar ve elbrus 3'ün stokları tükenmiş. Ancak bu ürünleri takibe alıp bir fırsat verebilirsiniz.
Elbrus3 e bı bakim belki kendim gider alırım bı balim nerede satılıyorsa artık

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
hawk dan uzak dur hocam 5 ay oldu popa bozuldu kendi kendine iniyo koltuk

Polat839

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Polat
hawk dan uzak dur hocam 5 ay oldu popa bozuldu kendi kendine iniyo koltuk
Saol önerin için kanka sana dayanmadıysa bana hiç dayanmaz ben büyük ihtimal kendim. Gider alırım internetten almam

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu

1000 TL'ye alacaktım bunu geçen sene çok pişmanım almadığım için

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can

Existentia

80+ Silver
181 85-90kg arasındayım HAWK kullanıyorum arkadaş grubumda 2 arkadaşımda daha var memnunuz ama Gaming koltuk alacaksanız ki ben ofis koltuğu almanızı öneririm kumaş alın derimsi koltuklar tam bir eziyet çünkü

Top Bottom