Neler Yeni

Gaming koltuk için önerilerinize açığım

SadeceSeyf

80+ Gold
181 85-90kg arasındayım HAWK kullanıyorum arkadaş grubumda 2 arkadaşımda daha var memnunuz ama Gaming koltuk alacaksanız ki ben ofis koltuğu almanızı öneririm kumaş alın derimsi koltuklar tam bir eziyet çünkü
Asla önermiyorum. Bel fıtığına yok açıyor arkasında ki bel eğriliği yüzünden. Bir yerden sonra kalça ve bele ağrı uyguluyor Şuan kullanıyorum değiştirip hawk falan almayı düşünüyorum

Existentia

80+ Silver
Asla önermiyorum. Bel fıtığına yok açıyor arkasında ki bel eğriliği yüzünden. Bir yerden sonra kalça ve bele ağrı uyguluyor Şuan kullanıyorum değiştirip hawk falan almayı düşünüyorum
Hocam lütfen beni dinleyin gidip kaliteli bir ofis koltuğu alın yazılımcı olarak çalışıyorum ofiste standart ofis koltukları var çok daha rahatım ama hawk koltuğumdan da şikâyetçi değilim sadece ofis koltukları daha rahat geliyor bana

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam lütfen beni dinleyin gidip kaliteli bir ofis koltuğu alın yazılımcı olarak çalışıyorum ofiste standart ofis koltukları var çok daha rahatım ama hawk koltuğumdan da şikâyetçi değilim sadece ofis koltukları daha rahat geliyor bana
Hocam gerçekten bende de var kişiden kişiye belki değişebilir. Ama arkadaşıma hawk aldırdım.İnsanın üstünde uyuyası geliyor. Ben ofis koltuğunda sivri taşa oturmuş kadar rahatsız oluyorum :D

Existentia

80+ Silver
Hocam gerçekten bende de var kişiden kişiye belki değişebilir. Ama arkadaşıma hawk aldırdım.İnsanın üstünde uyuyası geliyor. Ben ofis koltuğunda sivri taşa oturmuş kadar rahatsız oluyorum :D
Valla koltuğu 180 derece yatırma ayarına aşığım ama kod yazarken uyuklamama sebep oluyor keşke olmasa diyorum :D

SadeceSeyf

80+ Gold

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam gerçekten zor değil işletme mezunu arkadaşım 3 ay eve kapanıp BTK kurslarıyla yazılımcı oldu o yüzden her şey mümkün bir deneyin bence
Şuan Adobe uygulamalarını öğrenmeye çalışıyorum. Onlar biterse bir ihtmal. Yaş 28 biraz zor oluyor gibi ama rahatlıktan sanırım

Existentia

80+ Silver
Şuan Adobe uygulamalarını öğrenmeye çalışıyorum. Onlar biterse bir ihtmal. Yaş 28 biraz zor oluyor gibi ama rahatlıktan sanırım
Şahsen yazılımcı olduktan sonra bile farklı bir alanda yazılım öğrenmek eziyet oluyor. Bir şey öğrenmenin sancılı bir süreci var ne yazık ki ama adobe uygulamaları da iyi seçim olmuş

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Teşekkürler garanti vermiyorsa sıkıntı biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elbrus3 e bı bakim belki kendim gider alırım bı balim nerede satılıyorsa artık
Benim ürünü ebrar bilgisayardan aldım ama distribütör arena bilgisayardı.

Top Bottom