Ya reis tabi üstünde yatmicaz ofis koltugu kadar rahat olmasa da olur onemli olan benim duruşum dik durmami sağlaması önemlioyuncu koltukları rahat değil hocam, ofis koltukları çok daha rahat sana tavsiyem ofis koltuğu satan dükkanlara gidip tek tek deneyip en rahatını seçmen, internetten denemeden aldıktan sonra değiştirme şansın yok çünkü.
hawk serisine bakabilirsin. uygun fiyat değil ama uygun fiyatlı olan ürünler 1yıl içerisinde gıcırdama yapıyor.Ya reis tabi üstünde yatmicaz ofis koltugu kadar rahat olmasa da olur onemli olan benim duruşum dik durmami sağlaması önemli
Hawk fab v5 alinir mihawk serisine bakabilirsin. uygun fiyat değil ama uygun fiyatlı olan ürünler 1yıl içerisinde gıcırdama yapıyor.
| Özellik | Titanseat Beast | Hawk Chair Fab V5 (Kumaş) |
| Dış Materyal | Nefes Alabilir Dokuma Kumaş | Nefes Alabilir Dokuma Kumaş |
| Sünger Yapısı | Yüksek Yoğunluklu Hafızalı Sünger | 60 DNS Akıllı (Visco) Sünger |
| Kolçaklar | 3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol) | 3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol) |
| Amortisör | Class 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı) | Class 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı) |
| Mekanizma | Tilt (Yükseklik ve Salınım Ayarlı) | Çift Kollu (Sallanma ve Sabitleme) |
| Sırt Yatırma | 180 Derece Tam Yatış | 180 Derece Tam Yatış |
| Ayak Yapısı | Güçlendirilmiş Metal Yıldız Ayak | Metal Yıldız Ayak |
| Tekerlekler | 60 mm Sessiz Silikon Tekerlekler | 60 mm Standart/Sessiz Tekerlekler |
| Taşıma Kapasitesi | Yaklaşık 120 kg | Maksimum 120 kg |
| Yastık Desteği | Hafızalı Sünger Bel ve Boyun Yastığı | Akıllı Sünger Bel ve Boyun Yastığı |
| Fiyat: | hangisi koduyla 7950 TL | 11,999 TL |
Reis 12k degil yalniz hawk dun gaming gecesinde 8k idiHawk'ın fiyat/performans oranı bence düşük. Açıkçası pahalı buluyorum. Alternatif olarak yeni marka Titanseat var. Neredeyse aynı ürün ama Titanseat hangisi koduyla 7900 küsür TL'ye geliyor.
Karşılaştırma tablosu (Gemini ile yaptım):
Özellik Titanseat Beast Hawk Chair Fab V5 (Kumaş) Dış Materyal Nefes Alabilir Dokuma Kumaş Nefes Alabilir Dokuma Kumaş Sünger Yapısı Yüksek Yoğunluklu Hafızalı Sünger 60 DNS Akıllı (Visco) Sünger Kolçaklar 3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol) 3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol) Amortisör Class 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı) Class 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı) Mekanizma Tilt (Yükseklik ve Salınım Ayarlı) Çift Kollu (Sallanma ve Sabitleme) Sırt Yatırma 180 Derece Tam Yatış 180 Derece Tam Yatış Ayak Yapısı Güçlendirilmiş Metal Yıldız Ayak Metal Yıldız Ayak Tekerlekler 60 mm Sessiz Silikon Tekerlekler 60 mm Standart/Sessiz Tekerlekler Taşıma Kapasitesi Yaklaşık 120 kg Maksimum 120 kg Yastık Desteği Hafızalı Sünger Bel ve Boyun Yastığı Akıllı Sünger Bel ve Boyun Yastığı Fiyat: hangisi koduyla 7950 TL 11,999 TL
Özellikler aynı, farklı pazarlama kelimeleri var sadece.
websitesinde 12k görünüyor, gaming gecesine bakmadımReis 12k degil yalniz hawk dun gaming gecesinde 8k idi