Gaming koltuk önerir misiniz

Üsame Ak

80+
Reaksiyon skoru
66
Merhabalar uygun fiyatlı gaming koltuk önerir misiniz 178 95 fps oyunlari oynuyorum terletmicek birsey olursa sevinirim (obez degilim)

oyuncu koltukları rahat değil hocam, ofis koltukları çok daha rahat sana tavsiyem ofis koltuğu satan dükkanlara gidip tek tek deneyip en rahatını seçmen, internetten denemeden aldıktan sonra değiştirme şansın yok çünkü.

oyuncu koltukları rahat değil hocam, ofis koltukları çok daha rahat sana tavsiyem ofis koltuğu satan dükkanlara gidip tek tek deneyip en rahatını seçmen, internetten denemeden aldıktan sonra değiştirme şansın yok çünkü.
Ya reis tabi üstünde yatmicaz ofis koltugu kadar rahat olmasa da olur onemli olan benim duruşum dik durmami sağlaması önemli

Ya reis tabi üstünde yatmicaz ofis koltugu kadar rahat olmasa da olur onemli olan benim duruşum dik durmami sağlaması önemli
hawk serisine bakabilirsin. uygun fiyat değil ama uygun fiyatlı olan ürünler 1yıl içerisinde gıcırdama yapıyor.

Bugün hawk v5 koltuğunu kurdum yeni. Öneririm. Gerçekten öncesinde tekli koltuk, düşük kaliteli koltukta oturuyordum bunlara kıyasla baya iyi. Kolları için satılan süngerleri de alın. Kocaman bir koltuk.

Son düzenleme:
Hawk'ın fiyat/performans oranı bence düşük. Açıkçası pahalı buluyorum. Alternatif olarak yeni marka Titanseat var. Neredeyse aynı ürün ama Titanseat hangisi koduyla 7900 küsür TL'ye geliyor.

Karşılaştırma tablosu (Gemini ile yaptım):

ÖzellikTitanseat BeastHawk Chair Fab V5 (Kumaş)
Dış MateryalNefes Alabilir Dokuma KumaşNefes Alabilir Dokuma Kumaş
Sünger YapısıYüksek Yoğunluklu Hafızalı Sünger60 DNS Akıllı (Visco) Sünger
Kolçaklar3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol)3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol)
AmortisörClass 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı)Class 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı)
MekanizmaTilt (Yükseklik ve Salınım Ayarlı)Çift Kollu (Sallanma ve Sabitleme)
Sırt Yatırma180 Derece Tam Yatış180 Derece Tam Yatış
Ayak YapısıGüçlendirilmiş Metal Yıldız AyakMetal Yıldız Ayak
Tekerlekler60 mm Sessiz Silikon Tekerlekler60 mm Standart/Sessiz Tekerlekler
Taşıma KapasitesiYaklaşık 120 kgMaksimum 120 kg
Yastık DesteğiHafızalı Sünger Bel ve Boyun YastığıAkıllı Sünger Bel ve Boyun Yastığı
Fiyat:hangisi koduyla 7950 TL11,999 TL

Özellikler aynı, farklı pazarlama kelimeleri var sadece.

Hawk'ın fiyat/performans oranı bence düşük. Açıkçası pahalı buluyorum. Alternatif olarak yeni marka Titanseat var. Neredeyse aynı ürün ama Titanseat hangisi koduyla 7900 küsür TL'ye geliyor.

Karşılaştırma tablosu (Gemini ile yaptım):

ÖzellikTitanseat BeastHawk Chair Fab V5 (Kumaş)
Dış MateryalNefes Alabilir Dokuma KumaşNefes Alabilir Dokuma Kumaş
Sünger YapısıYüksek Yoğunluklu Hafızalı Sünger60 DNS Akıllı (Visco) Sünger
Kolçaklar3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol)3D Hareketli (Yukarı-Aşağı, İleri-Geri, Sağ-Sol)
AmortisörClass 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı)Class 4 (Yüksek Basınca Dayanıklı)
MekanizmaTilt (Yükseklik ve Salınım Ayarlı)Çift Kollu (Sallanma ve Sabitleme)
Sırt Yatırma180 Derece Tam Yatış180 Derece Tam Yatış
Ayak YapısıGüçlendirilmiş Metal Yıldız AyakMetal Yıldız Ayak
Tekerlekler60 mm Sessiz Silikon Tekerlekler60 mm Standart/Sessiz Tekerlekler
Taşıma KapasitesiYaklaşık 120 kgMaksimum 120 kg
Yastık DesteğiHafızalı Sünger Bel ve Boyun YastığıAkıllı Sünger Bel ve Boyun Yastığı
Fiyat:hangisi koduyla 7950 TL11,999 TL

Özellikler aynı, farklı pazarlama kelimeleri var sadece.
Reis 12k degil yalniz hawk dun gaming gecesinde 8k idi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,280
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri